Nova kolekcija torbi najpopularnijeg brenda na svetu

Kada se pojavila u prodaji, bucket torba sa potpisom Mansura Gavriela izazvala je pravu malu buru i revoluciju tržištu torbi. To je dovelo do toga da brend koji su osnovale dve dizajnerke Rachel Mansur i Floriana Gavriel postane najtraženiji među trendseterkama. One su nedavno objavile novu kolekciju za jesen 2015. koju prati jedinstven minimalistični lookbook sa modelima koji su pozirali sa buketima ruža, mimoza, orhideja i drugog raskošnog cveća. Svi modeli izrađeni su od najkvalitetnije kože što je i trademark ovog brenda.

1p mg 23715

Starim modelima koji su i dalje zvezde brenda društvo od sada prave Lady Bag – damska torba nalik četvrtastom rancu, dostupna u divnim pastelnim nijansama i mala damska Crossbody koju krasi dugačak kaiš.
Ovi modeli osmišljene su za devojke koje preferiraju ležeran look i koje će za dan u kancelariji izabrati Lady Bag, dok će za šetnju i kafenisanje se opredeliti za Crossbody, a isti model možete slobodno prošetati i na letnjim filmskim festivalima ili večernjim koncertima.

2p mg 23715

Lookbook koji je snimljen prati sofisticirane, nežne linije torbi koje su predstavljene na modelima koje lice kriju iza buketa delikatnih cvetnih aranžmana.

6p mg 23715

3p mg 23715

4p mg 23715

7p mg 23715

8p mg 23715

Podeli

Scroll to Top