Nova limitirana serija D&G parfema: Light Blue inspirisan Eolskim ostrvima

Za ljubitelje Dolce & Gabanna Light Blue parfema, ove sezone stiže pravo iznenađenje u vidu limitirane kolekcije za proleće/leto 2015. Dve mirisne note, za muškarca i ženu inspirisane su bogatstvom i egzotičnom prirodom Eolskih ostrva. Novi parfemi nose naziv „Swimming in Lipari“ za muškarce i „Sunset in Salina“ za žene.
Lipari, kao najveće Eolsko ostrvo inspirisalo je italijanski modni duo da stvori jedinstvenu notu za jači pol. Ovaj parfem odiše duhom Mediterana, i u njemu su vidljive suprotnosti između beline sitnog peska i zelenih pejzaža koji su pozadina ulica u koje su pune života. Miris se otvara akordima morske soli i grejpa dok je srž zasnovana na mandarini i svežem i aromatičnom ruzmarinu. Donje note su pak rezervisane za ambergris, aromatičnu šumu i mošus.
S druge strane, Salina kao najzelenije i najplodnije od Eolskih ostrva i mesto beskonačne harmonije, bilo je odlična inspiracija za formiranje nove ženske verzije Light Blue parfema. Kao područje u kome se nalaze mediteranske sorte najcenjenijeg vina, note mirisa evociraju na sveže listove vinove loze. Srednje note oslobađaju zavodljivu privlačnost žute frezije, cvetova narandže i jasmina. Dok donje note nude topli zagrljaj ćilibara, kedra i belog mošusa.
Ovo nisu prve limitirane verzije sada već antologijskog parfema koji se na tržištu pojavio 2001. godine. Light Blue „Dreaming in Portofino“ za žene i Light Blue „Living Stromboli“ za muškarce bili su dostupni u 2012. godini dok smo prošle godine imali priliku da uživamo u Light Blue „Escape to Panarea Pour Femme“ ai Light Blue „Discover Volcano Pour Homme“.

2p lb 6415
1p lb 6415

Podeli

Scroll to Top