Nova modna revolucija: Donatella Versace je zaštitno lice Givenchy-a

Kreativni direktor kuće Givenchy, Riccardo Tisci, još jednom originalnom odlukom pokazao nam je koliki je vizionar. On se odlučio za neobičan potez da Donatellu Versace imenuje za novo zaštitno lice brenda na čijem je čelu. Ovim lucidnim potezon nagovestio nam je novu eru u svetu mode.
Kreativna direktorka modne kuće Versace rado je prihvatila ovu ideju i postala zaštitno lice druge modne kuće. Ona i Tisci su na svojim Instagram profilima objavili da če Donatella postati deo Givenchy familije. Uspešni dizajner je na svom ličnom profilu objavio crno-belu fotografiju sebe i Donatelle, koju je popratio komentar:
– Nevjerojatna mi je čast što predstavljam svoju novu ikonu – Donatellu Versace. Pričekajte informacije u vezi nove kampanje za jesen-zimu kuće Givenchy.
Donatella mu nije ostala „dužna“, pa je ubrzo nakon njega na službenom profilu modne kuće Versace osvanuo post u kojem se ona zahvaljuje poznatom fotografskom dvojcu Mertu & Marcusu, a posebno Riccardu Tisciju.
S obzirom na to da se još nikada nije dogodilo da jedan predstavnik modne kuće bude angažovan kao zaštitno lice druge modne kuće, ne preostaje nam ništa drugo nego da pričekamo kampanju i vidimo kakvi će biti konačni rezultati ove neobične saradnje.

1p dg 30415

Podeli

Scroll to Top