Nova muza Karla Lagerfelda: Kristen Stewart u kampanji za Chanel torbe

Taman što smo uspeli da sredimo utiske nakon spektakularne Chanel Couture revije u Parizu, Karl Lagerfeld nam je priredio nova iznenađenja. On je predstavio svoju novu muzu – glumicu Kristen Stewart koja je bila jedna od najzapaženijih gošći na njegovoj reviji. Atraktivna K-Stew blistala je u beloj Chanel haljini i bila je prava „poslastica“ za prisutne fotografe.
Zvezda sumrak sage će pored Vanesse Paradis i Alice Dellal imala čast da postane ambasador čuvenog modnog brenda. Karl Lagerfeld je lično odabrao svoje muze koje će biti zaštitna lica kampanje za Chanel torbe koju će fotografiti maestro lično. Muze velikog modnog maga su predstavljene ove nedelje i to uoravo na reviji u Parizu. Stewartova nije krila iznenađenje zbog Karlovog poziva i izjavila je da ona nije tipična Chanel diva, ali da joj je izazov da se saživi sa takvom ulogom.
Ona je već sarađivala sa Magic Karlom kao glavno lice za Chanel Métiers d’Art Paris-Dallas Collection 2013/2014 kada je pozirala u stilu Western junakinje. I svi smo bili oduševljeni!
Ostaje nam da strpljivo čekamo do aprila kada će se pojaviti prve fotografije nove kampanje.

1p ksc 30115

Podeli

Scroll to Top