Nova O.P.I Infinite Shine revolucija u lakiranju noktiju

Uz lakove iz najnovije O.P.I Infinite Shine kolekcije sigurni smo da ćete zaboraviti na gel i akril, ma koliko voleli ove praktične tehnike. Amrička kompanija predstavila nam je najnoviju tehnologiju lakova za nokte koji su odlična zamena trajnim i polutrajnim lakovima. Revolucija se ogleda u tome što je nanošenje ovih lakova veoma jednostavno, a uz to je dugotrajna postojanost zagarantovana. Dodatna prednost je i što lakovi iz Infinite Shine kolekcije izvrsno povezuju nokat sa bojom i preventivno deluju na neželjeno žutilo noktiju.
Nanose se u tankim slojevima, kao i običan lak za nokte, a jednako lako se i skidaju uz pomoć bilo kog skidača lakova. Za razliku od trajnih lakova, ovi proizvodi se ne suše ispod UV ili LED lampi, što je u današnje vreme vrlo bitno za nježnu kožu ruku i zdravlje noktiju. Svoju posebnost svakako mogu pripisati i tome što su postojani do 10 dana dok intenzivno sjaje iz dana u dan bez potrebe popravljanja.
Dostupni su u više od trideset različitih nijansi, a posebno nam se dopadaju jarke boje koje su idealne za predstojeće tople dane.

1p opi 29315

Podeli

Scroll to Top