Nova revolucija u šminkanju: L’Oréal Paris Make-up Genius

Jeste li ikada pomislili da bi vaši snovi o make-upu mogli da postanu stvarnost? Pripremite se za to uz novi Make-up Genius prvu virtualna make-up aplikacija koja u trenu nanosi šminku na vaše lice! U pitanju je izum kozmetičkog giganta L’Oréal Paris zahvaljujući kome se po prvi put možete pomerati, smejati, mrštiti ili namigivati: make-up će se prilagoditi vašem izrazu lica kao da ste ga stvarno naneli. I to je neverovatno! A prvi virtuelni make-up simulator, od sada je dostupan i u Srbiji.
Makeup Genius pruža mogućnost da, jednostavnim pritiskom na ekran, na sopstvenom odrazu isprobavate razne make-up proizvode, nijanse i stilove šminkanja. Možete da eksperimentišete sa bezbroj varijanti i posmatrate kako se šminka odmah pojavljuje i prilagođava vašem licu, prateći svaki vaš pokret! Ajlajneri, ruževi ili rumenila, svejedno je. Slobodno možete isprobati svaki proizvod, svaku nijansu i svaki look. Osmehujte se, namigujte, menjajte izraz lica… Šminka prati vašu mimiku kao da ste je zaista naneli.
Makeup Genius donosi i ekspertizu profesionalnih šminkera. U samo jednom programu možete da pogledate i brojne savete, predloge i tutorijale. A kada otkrijete proizvod koji vam odgovara, ova aplikacija vam omogućava i da ga odmah naručite preko interneta.
Preuzmite Make-up Genius aplikaciju odmah i pridružite se make-up revoluciji!

1p lp 17415

Podeli

Scroll to Top