Nove chic minđuše sa potpisom hrvatskog brenda Kitchig

Proleće je odlično vreme za razigrane aksesoare jarkih boja koji će dati finalni pečat svakoj lepršavoj odevnoj kombinaciji. U potrazi za kvalitetnim nakitom, otišli smo do susedne Hrvatske gde u mestu Metković dizajnerka Jadra Brkić već godinama izrađuje originalne komade proverenog kvaliteta.

7k 22317

Brend Kitchig prepoznatljiv je po eklektičnim komadima nakita koje obožavaju žene širom bivše Jugoslavije, a među njima su i mnoge poznate dame. Ovog puta akcenat stavljamo na minđuše zanimljivog dizajna i različitih boja i oblika jer svi dobro znamo da su decentne i na prvi pogled upečatljive naušnice najefektniji komad tokom toplih dana.

5k 22317

Inspirisana konstantnom željom za kreiranjem i stvaranjem nečeg novog, što je njena najveća pokretačka snaga, Jadra je ovog puta pripremila savršene modele minđuša pastelnih i jarkih tonova uz crne, bele i metalik modele od perli i drugih zgodnih materijala.
– Ne volim da delim nakit na letnji i zimski te se uvek trudim da napravim komade koji se mogu nositi uz svaku odevnu kombinaciju. Iskustvo mi je pomoglo da shvatim da ideju možete naći u čemu god želite, a najvažnije je početi – tvrdi Jadra.

6k 22317

Nova Kitchig kolekcija napravljena je sa namerom da se dopadne raznolikoj klijanteli, a rad uspešne dizajnerke i njene najnovije komade možete pronaći na njenom Instagram profilu @kitchig_jewelry.

1k 22317

2k 22317

3k 22317

4k 22317

 

Podeli

Scroll to Top