Nove Collistar Sorbe kreme za sve tipove kože

U okviru projekta Ti Amo Italia, ove jeseni na naše tržište stigle su nove Collistar Sorbe kreme za lice izrađene od 100% italijanskih i potpuno prirodnih sastojaka. Reč je o preparatima na bazi sočnog šumskog voća koji imaju laganu kremastu teksturu i namenjene su nezi tokom čitave godine. Voćkama iz italijanskih šuma dodate su nežne emulzije za lice, a pomade dolaze u četiri različite varijante. Pakovane su u praktične tube veselih boja – roze, ciklama, žuta i plava.

Hidratantna Sorbe krema sa ekstraktom jagode za suvu i normalnu kožu

1c 151115

Krema sadrži osvežavajući i tonirajući ekstrakt jagode koji najviše odgovara koži kojoj je potrebna aktivna hidratacija. Formula stimuliše dubinsku hidrataciju kože dok kompleks vitamina C+E ima osnovno antioksidantno dejstvo. Efekat je tonirana koža i gipka na dodir, a lice je blistavo i sveže.

Sorbe krema za seboregulaciju sa ekstraktom crne ribizle za kombinovanu i masnu kožu

2c 151115

 

Ukoliko imate probleme sa bubuljicama i proširenim porama, ova formula sa ekstraktom toskanske crne ribizle, prepuna flavonoidima i taninima, pravo je rešenje za vas. Sastojci umiruju crvenilo i upalne procese i sužavaju pore. Ovo je prirodan eliksir koji čini kožu trenutno svilenkastom. Garantovani rezultat je mat efekat koji traje tokom čitavog dana.

Sorbe krema za energiju i blistavost sa ekstraktom maline za kožu sa prvim borama

3c 151115

 

Ova formula je napravljena kombinacijom koncentrata vitamina, šećera, minerala i flavonoida koji sadrži ekstrakt maline iz Trentina. Uz dodatak drugih aktivnih sastojaka, ova krema stimuliše energiju kožnih ćelija, potpuno zaustavljajući pojavu znakova starenja. Koža je regenerisana, tkiva su učvršćena, a ten blistav. Pravi je energetski eliksir, pa tako uklanja i znakove umora, a vaše lice će duže zadržati mladalački izgled.

Sorbe krema za umirivanje osetljive kože sa ekstraktom borovnice za hiperosetljivu kožu

4c 151115
Formula sa ekstraktom Emilia Romagna borovnice idealna je za veoma osetljivu kožu i to zahvaljujući zaštitnom efektu flavonoida i antocijanina koji deluju na kapilare. Formula pruža licu prijatan osećaj dobrostanja, čini ga toniranim i blistavim. Uz svakodnevnu upotrebu dolazi do smanjenja reaktivnosti kože odnosno ona postaje manje osetljiva na iritacije.

Podeli

Scroll to Top