Nove Isabel Marant patike: Da li će dotići popularnost slavnih prethodnica?

Kada je pre nekoliko u svojoj liniji patika „Etoile“ uvela model sa platformom, francuska dizajnerka Isabel Marant napravila je pravu pomamu među svetskim trendseterkama i na velika vrata vratila patike na modnu scenu. Trend patika sa skrivenom petom svi su lako prihvatili, a kopije njenog modela bile su podjednako masovne kao i garderoba sa Versace printom tokom devedesetih godina.
Osim toga, svi vodeći proizvođaći sportske opreme sledili su njen primer i svoju ponudu obogatili takozvanim wedge patikama, a sličnim putem krenuli su i drugi dizajnerski brendovi.
Iako se famozni model i dalje proizvodi i prodaje, Isabel je odlučila da svojim klijentima ponudi nešto drugačije viđenje patika, pa je u svoju čuvenu „Etoile“ liniju uvrstila novi model „Bessy“ za koji se nada da će prevazići popularnost slavnog prethodnika. Reč je o kožnom modelu dubokih patika koje dolaze u tri boje – bele, crne i crveno-plave. Njihova cena iznosi 380 evra, a mogu se kupiti putem interneta u svim boljim dizajnerskim online radnjama poput Net-a-Portera.


Podeli

Scroll to Top