Nove serije i filmovi koje bi svaka žena trebalo da pogleda

Mada je mart tradicionalno mesec kada više vremena provodimo napolju nego kod kuće, zatvaranje svih radnji i kafića, koje nas je sačekalo ovog vikenda, i nove mere, koje su najavljene za sledeću nedelju, očigledno će nas zadržati u sopstvenim domovima duže nego što smo planirali. To će biti odlična prilika da uz omiljene gricalice i piće pogledamo nove serije i filmove na streaming platformama, koje su pripremile niz uzbudljivih naslova. Ovog puta fokus smo stavili na priče čije radnje prate snažne i neobične žene i odluke koje donose u trenucima koji nisu ni malo jednostavni. Svejedno da li vam je potrebna zabava uz urnebesni sitkom ili biste radije pogledali psihlošku dramu, na našoj listi ćete sigurno naći naslov po vašoj meri.

COUNTRY COMFORT
Platforma: Netflix
Premijera: 19. mart

Ako vam nedostaje dobra zabava i sitcom koji će vas nasmejati do suza, sigurni smo da ćete voleti ovu seriju. Country Comfort je priča o ambicioznoj kantri pevačici Bailey (koju igra Katherine McPhee), koja će udariti glavom o zid zbog čega će morati da se zaposli. Radno mesto nalazi u Nešvilu gde će biti dadilja u kući zgodnog udovca s petoro dece. Upućeni tvrde da je ova serija neka vrsta savremene verzije Dadilje koju smo svi voleli, pa jedva čekamo 19. mart i početak prikazivanja.

SKY ROJO
Platforma: Netflix
Premijera: 19. mart

Od kreatora serije Money Heist stiže još jedna uzbudljiva saga, ovog puta o tri prostitutke koje nakon kobnog preokreta u javnoj kući odlučuju da pobegnu od svog makroa. Njihova hrabra odluka ne prolazi bez posledica pa kreću u trku s muškarcem koji ih je godinama kontrolisao i njegovim poslušnicima. Ova serija prikazuje brutalnu stvarnost prostitucije i psihologiju svih koji su uključeni u nju. Glavne uloge tumače Verónica Sánchez, Miguel Ángel Silvestre, Asier Etxeandia, a prva epizoda biće prikazana 19. marta.

GENERACIJA +
Platforma: HBO GO
Premijera: 11. mart

Za one koji i dalje vole teen serije, poput Euforije ili Sex Education, stiže nova priča koja prati grupu srednjoškolaca čije istraživanje savremene seksualnosti (uključujući i razne naprave) testira duboko ukorenjena verovanja o životu, ljubavi i prirodi porodice u njihovoj konzervativnoj zajednici. Na trenutke mračna, na trenutke šaljiva, ova serija priča o stvarnim problemima s kojima se mladi susreću u savremenom svetu.

DEADLY ILLUSIONS
Platforma: Netflix
Premijera: 18. mart

Psihološki triler s Kristin Davis u glavnoj ulozi govori o spisateljici koja se susreće s najvećom kreativnom blokadom do sada. Kako bi mogla da nastavi s pisanjem nove knjige odlučuje da zaposli mladu devojku da brine o njenim blizancima dok radi. Međutim, što više odmiče pisanje njenog romana, granica između života o kojem piše i života koji živi postaje sve zamagljenija. Deadly Illusions je priča o uspešnoj ženi, njenim životnim težnjama i seksualnim željama koje nisu zadovoljene.

THE KITCHEN
Platforma: Netflix
Premijera: 10. mart

Mada je ovaj film objavljen krajem 2019. godine, kod nas do sada nije bio dostupan za gledanje, pa je Netflixova premijera odlična prilika da ispratimo priču o ženama irskih gangstera 70-tih godina u Njujorku. Glavne junakinje, čije likove tumače Melissa McCarthy, Tiffany Haddish i Elisabeth Moss, odlučuju da uzmu stvari u svoje ruke nakon što FBI uhapsi njihove muževe. One će morati da nastave tamo gde su oni stali, a to znači da prikupe mesečna reketiranja i naplate zaostale dugove. Stvari očekivano neće ići po planu, ali tada nastaje prava zabava.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@wethepeoplestyle)

Podeli

Scroll to Top