Nove serije na streaming platformama kojima se predviđa veliki uspeh

Istina je da je pandemija koronavirusa ostavila velike posledice na televizijsku industriju jer su snimanja mnogih serija tokom proleća obustavljena, ali uprkos tome, najveće streaming platforme spremno su dočekale septembar i pripremile nam niz novih naslova za koje već sada znamo da će imati veliki uspeh. Bez obzira na to da li volite istinite priče, psihološke drame ili emotivne sage o odrastanju, verujemo da ćete ove jeseni pronaći bar jednu seriju za čije ćete bindžovanje izdvojiti nekoliko dana. U nastavku vam donosimo našu listu favorita koji će ovog meseca početi premijerno da se prikazuju.

KVIZ (HBO GO)

Trodelna dramska serija Kviz zasnovana je na neobičnoj i senzacionalnoj istinitoj priči o tome kako su Čarls i Dajana Ingram osmislili besramnu prevaru u kvizu Želite li da postanete milioner?. 9. septembra 2001. godine, major Ingram, njegova supruga Dajana i njihov saučesnik, Tekven Vitok, koji je sedeo u publici, optuženi su da su na prevaru osvojili milion funti u najpopularnijem kvizu na svetu. Bračnom paru je suđeno za zaveru koja je izvedena tako što su kašljanjem tokom snimanja davali signale za tačne odgovore na pitanja koje je majoru postavljao voditelj Kris Tarant.

TO SMO ŠTO SMO (HBO GO)

Reditelj nominovan za Oskara, Luka Gvadanjino, prvi put prikazuje svoje jedinstveno kinematografsko umeće na televiziji, u šest epizoda serije To smo što smo, koje će ekskluzivno biti emitovane na HBO od 14. septembra. Kroz priču o odrastanju dvoje američke dece koji žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji, serija istražuje prijateljstvo, prvu ljubav i identitet, uvlačeći publiku u sve radosti i patnje tinejdžerskog života. Ovo je priča koja bi mogla da se dešava bilo gde u svetu, ali u ovom slučaju, dešava se u jednom deliću Amerike u Italiji.

TREĆI DAN (HBO GO)

Serija Denisa Kelija i Feliksa Bareta podeljena je na dva dela – Leto i Zimu. U prve tri epizode, tokom Leta, Džud Lo glumi Sema, čoveka koga privlači misteriozno ostrvo nedaleko od britanske obale, gde pronalazi grupu ostrvljana koji su spremni da očuvaju svoju tradiciju po svaku cenu. Zima se odvija tokom naredne tri epizode u kojima Naomi Haris glumi Helen, tvrdoglavu autsajderku koja dolazi na ostrvo u potrazi za odgovorima, ali čiji dolazak izazove divlji sukob koji će odlučiti sudbinu ostrva.

RAMI (HBO GO)

Rami Hasan je Egipćanin rođen u Americi koji prolazi koz duhovno putovanje u svom politički podeljenom kvartu Nju Džersija. Serija posmatra stvari iz drugačije perspektive dok istražuje izazove glavnog lika koji je rastrzan između muslimanske zajednice koja život vidi kao moralni test i milenijumske generacije koja misli da život nema posledica. U drugoj sezoni, Rami nastavlja svoje duhovno putovanje, pronalazi novu muslimansku zajednicu i više se posvećuje svojoj veri.

RATCHED (Netflix)

Sve što ste najviše voleli u serijalu Američka horor priča, Rajan Marfi je u ovoj seriji podigao za lestvicu. Psihološka triler drama inspirisana delom Let iznad kukavičjeg gnezda prati sestru Mildred Račed u ranim danima njene karijere. Radnja je smeštena neposredno posle Drugog svetskog rata u Severnoj Kaliforniji u kojoj Mildred dobija posao u psihijatrijskoj ustanovi. Eksperimenti i testiranje ljudskog uma zajedno sa zlokobnom figurom medicinske sestre na osnovu visokobudžetnog trejlera obećava dosta toga.

STATELESS (Netflix)

Kad nešto nosi potpis Kejt Blančet automatski se nađe na popisu najiščekivanijih noviteta. Od početne ideje do realizacije dramske serije, čija je koautorka čuvena glumica, prošlo je čak sedam godina. Fascinantna priča prati četiri stranca čiji se životi susreću u imigracionom odeljenju u pustinji u Australiji. Stjuardesa koja beži od sekte, imigrant i njegova porodica koji beže od progona, mladi otac bez posla i birokrata upoznaju se igrom slučaja i razvijaju neobičnu povezanost.

HANNAH (Amazon Prime)

Druga sezona akcijske drame Dejvida Fara ovog septembra stiže na platformi Amazon Prime Video. Priča o Hani, 15-godišnjoj devojci koja živi u šumi u Poljskoj s jedinim muškarcem kog zna ceo život – ocem Erikom, već je oduševila publiku. Erik je nekada radio za CIA-in program u okviru kog je zapošljavao trudne žene čije bi bebe zatim prošle proceduru poboljšanja DNK-a kako bi postali odlični vojnici. Međutim, on se zaljubio u jednu od njih, spasio bebu Hanu i pobegao u napuštenu šumu.

Naslovna fotografija: Istagram (@lenaterlutter)

Podeli

Scroll to Top