Nove serije na streaming platformama zbog kojih ćemo slobodno vreme rado provoditi kod kuće

Kiša koja danima ne prestaje da pada naterala nas je da sve više vremena provodimo kod kuće, a verujemo i da mnogi među vama neće napuštati svoj dom bez preke potrebe. Iako loši vremenski uslovi podrazumevaju da moramo da se odreknemo sitnih zadovoljstava u kojima smo uživali za vreme proteklog miholjskog leta, to ne mora biti tako loše. Naime, vodeće streaming platforme pripremile su nam uzbudljive naslove u kojima ćemo uživati ovog meseca i zbog kojih ćemo rado ostajati kod kuće.

TRAČARA
Premijera: 26. oktobar
Platforma: HBO GO

Nova verzija čuvene serije s početka milenijuma definitivno je jedan od najisčekivanijih naslova ove sezone. Iako su reakcije nakon svetske premijere bile podeljene, serija je već dobila zeleno svetlo za drugu sezonu. Nova Gossip Girl vrti se oko mlađe generacije tinejdžera na Upper East Sideu koji, kao i u originalu, žive život prepun benefita. Međutim, čitava priča sada je začinjena i društvenim mrežama zbog kojih će glavni junaci često biti izbačeni iz koloseka. Prva sezona serije, koja će nesumljivo privući veliku pažnju i domaće publike, biće dostupna za gledanje od 26. oktobra.

YOU
Premijera: 15. oktobar
Platforma: Netflix

Mada Penn Badgley više nije deo ekipe Tračare, ove jeseni gledaćemo ga u trećoj sezoni podjednako uzbudljive serije You. Nove epizode prate Joe (Badgley) i njegovu novu devojku Love koji su u braku i imaju dete, a iako se Joe navodno trudi da ispuni ulogu brižnog oca i supruga, novi likovi ponovo izazivaju sve ono najgore u njemu jer se postavlja pitanje da li žena za kom celog života traga sada živi vrata do njega?

I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER
Premijera: 15. oktobar
Platforma: Prime Video

Kultni film iz 1997. godine sada je postao serija, čiji se scenario ne razlikuje mnogo od originala. Sve se vrti oko toga da misteriozni ubica u gradu punom tajni proganja grupu tinejdžera godinu dana nakon fatalne nesreće na maturskoj večeri. Iako se još ne zna da li će se neko iz originalne postave pojaviti u seriji, znamo da je glavna uloga pripala glumici Madison Iseman, a pored nje pojavljuju se i Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom i Bill Heck.

NESIGURNA
Premijera: 24. oktobar
Platforma: HBO GO

Ove jeseni biće prikazana i poslednja, peta sezona serije koja prati prijateljstvo dve crnkinje iz Los Anđelesa – Isse Rae i Yvonne Orji, koje se suočavaju sa stvarnim problemima dok pokušavaju da balansiraju između različitih svetova i izlaze na kraj sa svakodnevnim neprijatnostima. U novim epizodama nastavlja se drama između Lawrence i Isse, dok ona i Yvonne i dalje pokušavaju da se ostvare na profesionalnom i ličnom planu. Na tom putu one prkose stereotipima, tako da definitivno možemo očekivati još zabavnih iskustava i peripetija koje suštinski čine ovu seriju tako uzbudljivom.

NASLEDNICI
Premijera: 15. oktobar
Platforma: HBO GO

Serija Naslednici oduševila je svetski publiku fascinantnim prikazom sveta moći kroz život porodice Roy koja poseduje medijski konglomerat. Čitav zaplet nastaje jer je zdravlje glave porodice Logana Roya ugloženo, pa se njegova tri sina i ćerka bore za očevu naklonost. U trećoj sezoni, Logana će njegov buntovni sin Connor dovesti u bezizlaznu situaciju, zbog čega će morati dobro da se potrudi da bi očuvao porodične, političke i finansijske saveze. Zbog toga će se korporativna bitka pretvoriti u porodični rat.

MAID
Premijera: 1. oktobar
Platforma: Netflix

Nova Netflixova serija inspirisana je memoarima Stephanie Land – Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive, koji su se našli na bestseler listi NY Timesa. Radnja počinje kada mlada majka raskida toksičnu vezu i zapošljava se kao spremačica, iako mašta o studiranju i spisateljskoj karijeri, kako bi mogla da izdržava ćerku i priušti joj bolju budućnost. U glavnim ulogama su Margaret Qualley, Andie MacDowell i Nick Robinson, a kreatorka serije je Molly Smith Metzler.

GUILTY PARTY
Premijera: 14. oktobar
Platforma: Paramount+

Ovo je još jedna nova i obećavajuća serija s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi. Ona tumači lik beskrupulozne novinarke koja pokušava da popravi svoju narušenu reputaciju istražujući priču o nevinoj ženi osuđenoj na doživotni zatvor za ubistvo svog muža, iako tvrdi da nije počinila taj zločin. Tokom potrage za istinom, putevi će joj se ukrstiti s krijumčarima oružja iz Kolorada, brakolomom, ali i demonima iz prošlosti.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @xeniaadonts
Foto: Instagram, HBO

Podeli

Scroll to Top