Nove Valentino cipele Lovelatch naslednice su čuvenog Rockstud modela

Kada su se 2010. godine prvi put na modnoj pisti pojavile Valentino Rockstud cipele trendseterke su ih zavolele do stepena obožavanja. Godine prolaze, ali ovaj model je i dalje ostaje chic i trendy. Nema Nedelja mode koja može da prođe bez Rockstud potpetica ili baletanki u različitim paletama boja. Jednostavan model sa rock motivom postao je must have u cipelarniku svake devojke koja voli modi.

1p vc 6815

Pet godina kasnije, modna kuća Valentino predstavila nam je novi model za jesen 2015. za koji veruju da će biti dostojan naslednik Rockstudu, pa i da će prevazići njegovu popularnost. Lovelatch su, poput Rockstuda, cipele s kaišićima i špičastim vrhom. Dolaze u tri različite varijante – sa viskom petom, nešto nižom i u formi baletanki.

2p vc 6815

Ono po čemu je Lovelatch model poseban jeste njegova jednostavnost. Za razliku od Rockstudovih uočljivih piramidalnih metalnih dodataka na kaišima, kod Lovelatch ti dodaci su manji i okruglog su oblika. Zbog toga izgledaju mnogo elegantnije, a kaišiću su tanji nego kod prethodnog modela. U čuvenoj modnoj kući su ove cipele okarakterisali kao ženstvene, sa čime se možemo složiti, a ostaje nam da sačekamo predstojeće jesenje nedelje mode kako bi videli hoće li Lovelatch zavladati ulicama.

6p vc 6815

4p vc 6815

3p vc 6815

Foto: valentino.com, Instagram/maisonvalentino

Podeli

Scroll to Top