Novi Bershka modeli stigli su u domaće radnje

High street brend Bersha pripremio je novu kolekciju koja je nedavno stigla u radnje širom sveta, pa i kod nas. Kolekcija je bogata mnogim komadima koji su dizajnirani za trenutne letnje dane i visoke temperature, ali su u ponudi i nešto toplije stvari koje će biti odlične za predstojeću jesen. Modeli su lako nosivi, a brušena koža i imitacija iste je materijal koji dominira.
Krojevi su prilagođeni ženama koje traže odeću za casual prilike. Boje poput crne, maslinasto-zelene, smeđe i sive, kao i printovi na majicama, ili karo na košuljama, nagoveštavaju suptilnije izražavanje stila od onog koji je trenutno prisutan. Ipak, od boho trenda se ne odustaje, pa se rese na suknjama ili trenčevima podrazumevaju.
Bershka se i ovog puta pobrinula za različite modne ukuse, pa kolekcija sadrži i sportski deo kao i modne dodatke koji će učiniti chic svaku odevnu kombinaciju. Brend je i ovom kolekcijom potvrdio svoj imidž omiljenog među mladom generacijom koja se ne plaši da ekperimentiše i nadograđuje svoj stil.
A ono što je najbolje, cene svih komada veoma su pristupačne. Pogledajte deo kolekcije u našoj galeriji.


Podeli

Scroll to Top