Novi Bourjois AIR MAT 24h puder odlično prekriva sve nedostatke

Iz radionice kozmetičke kuće Bourjois dolazi nam novi AIR MAT 24H tečni puder sa mat efektom. Reč je o formuli nove generacije i proizvodu koji odlično prekriva sve nepravilnosti, a ne primećuje se na koži.
Air MAT je prožet vazduhom i zato ima veoma meku i glatku teksturu. Pokriva sve mane i izjednačava ton kože prirodnim i neprimetnim velom, uz predivan osećaj nenašminkane kože koja može slobodno da diše i savršeno gladak ten. Kao pouzdani saveznik kože, Air MAT ostaje postojan čak 24 sata zahvaljujući specijalno obloženim pigmentima koji pružaju svežu i dugotrajnu boju tokom celog dana.
Delovi lica koji su skloni prekomernom sjaju, kvare izgled tena i izbijaju kroz puder tokom dana, zato Air MAT sadrži sitan matirajući puder, ekstrakt cinka i sitne čestice silike koji upijaju višak sebuma ali ne prave od lica zategnutu masku.
Dolazi u 8 prirodnih nijansi za svaki ten – od bež do zlatno preplanule boje. Testirala ga je 631 žena, a više od 80 odsto njih izjavilo je da ovaj puder omogućava koži da diše.

1p b 181015

Podeli

Scroll to Top