Novi božićni filmovi koje gledamo u susret praznicima

Ne znamo kakve su vaše navike, ali za nas kraj godine nije potpun bez bar nekoliko odgledanih božićnih filmova. Naravno, imamo mnogo favorita među kultnim naslovima, ali uvek volimo da pogledamo i novitete koje nam streaming platforme nude već od novembra. Zato smo ovog puta odlučili da napravimo listu novih naslova u kojima Božić i Deda Mraz igraju glavnu ulogu, a karakterišu ih zanimljivi zapleti, šarmantne ljubavne priče i happy end. S obzirom na to da je nedelja idealan tajmig za opuštajuće filmove, verujemo da će vam prijati da pogledate bilo koji od narednih naslova.

A CHRISTMAS FREQUENCY

Platforma: Hulu
Premijera: 2. novembar
Nepostoji lošiji trenutak da zapadnete u melanholiju nego pred praznike kada su svi oko vas euforični. Ipak, voditeljka radijskog jutarnjeg programa Brooke Walkins, čiji lik timači Denise Richards, u tajnosti se rastala od supruga jer ne želi nikom da prizna da nije uspela da sačuva svoj brak iako slušaocima svakodnevno daje savete u vezi sa emotivnim odnosima. Međutim, otkako se razvela, slušanost njene emisije opada. Srećom, neko dobija genijalnu ideju da je spase tako što joj organizuje sastanak na slepo.

BEST. CHRISTMAS. EVER!

Platforma: Netflix
Premijera: 15. novembar
Ovo je priča o prijateljstvu i prazničnom haosu koja će vam sigurno popraviti raspoloženje. Glavne uloge tumače Brandy Norwood i Heather Graham, koje su prijateljice sa fakulteta – Jackie i Charlotte, a spletom okolnosti provode Božić zajedno. Kako je Charlotte već duže vreme skeptična oko savršenog života koji Jackie predstavlja u svojim božićnim pismima koje joj šalje svake godine, odlučna je u tome da otkrije šta se zapravo krije iza Jackienog optimizma. U toj misiji obe će proživeti mnogo zanimljivih i smešnih trenutaka koji ovaj film i čine tako šarmantnim.

DASHING THROUGH THE SNOW

Platforma: Disney+
Premijera: 17. novembar
Reper Ludacris u filmu Dashing Through the Snow glumi samohranog oca Eddieja koji je okrenuo leđa Božiću zbog traumatičnog iskustva iz detinjstva. Međutim, jednog dana upoznaje tajanstvenog čoveka maskiranog u Deda Mraza (ili pravog Deda Mraza). Oni zajedno kreću u božićnu avanturu koja menja Eddiejeve negativne emocije prema praznicima.

FAMILY SWITCH

Platforma: Netflix
Premijera: 30. novembar
Family Switch je priča o roditeljima sa troje dece koji svim snagama žele da njihova porodica bude na okupu i da uživa u praznicima. Kako ništa ne ide po planu, sudbina „upliće svoje prste“ pa nakon čudnog astrološkog pretskazanja svaki član porodice budi se u telu drugog što dovodi do niza zabavnih i smešnih trenutaka. Glavne uloge u filmu tumače Jennifer Garner i Ed Helms.

CANDY CANE LANE

Platforma: Prime Video
Premijera: 1. decembar
Možda je dovoljno da vam kažemo Eddie Murphy i odmah će vam biti jasno da vas čeka smeh do suza. Proslavljeni komičar u ovom filmu glumi Chrisa – čoveka koji odlučuje da sklopi dogovor sa vilenjakinjom Pepper (Jillian Bell) kako bi mu pomogla da pobedi na takmičenju u uređenju kuća u njegovom susedstvu. Međutim, vilenjakinja ima drugačije namere koje će Chrisove planove „obrnuti naglavačke“.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: Netflix
Video: YouTube

Podeli

Scroll to Top