Novi božićni filmovi na Netflixu za idealnu nedelju kod kuće

Božićni filmovi odavno su postali naš omiljeni način da pobegnemo od svakodnevice u ovo doba godine, pa nam popularne streaming platforme već od novembra nude nove naslove uz koje se nekako najlepše opustimo, nasmejemo i napunimo baterije. Mada je svaki veliki streaming servis već predstavio svoje ovogodišnje adute, Netlix se očekivano istakao sa ponudom najvećeg broja uzbudljivih filmova. Svaki od njih vredan je pažnje, a po običaju ih karakterišu zanimljivi zapleti, šarmantne ljubavne priče i, naravno, happy end. Ukoliko nedeljno veče planirate da provedete kod kuće, verujemo da će vam prijati da pogledate bilo koje od narednih šest ostvarenja.

LOVE HARD

Ovo je jedan od naslova koji je privukao najveću pažnju ove godine, a radnja se vrti oko Natalie (Nina Dobrev), novinarke i večne romantičarke kojoj se čini da je konačno našla sreću u ljubavi nakon što je preko aplikacije upoznala šarmantnog Taga (Darren Barnet). Bez mnogo razmišljanja kupuje avionsku kartu kako bi iznenadila svoju novu ljubav, ali će ubrzo otkriti da se uopšte nije dopisivala sa Tagom već sa njegovim najboljim drugom iz detinjstva, Joshom, koji baš kao i ona, jednostavno nema sreće u ljubavi.

THE PRINCESS SWITCH 3

Popularna priča sa Vanessom Hudgens ove godine dobila je svoj treći nastavak. Zaplet i sada počinje kada dođe do krađe vrednog predmeta sa dvora zbog čega kraljica Margaret (Hudgens) i princeza Stay (Hudgens) traže pomoć Margertine rođakinje Fione (Hudgens). Fiona će uz pomoć misterioznog muškarca iz prošlosti pokušati da uđe u trag ukradenom predmetu, a istovremeno će se na neočekivane načine rasplamsati božićna romansa.

THE CLAUS FAMILY

Porodična božićna priča u holandsko-belgijskoj produkciji prati dečaka Julesa, koji nije fan praznične atmosfere. Međutim, kad se njegov deka razboli, Jules će otkriti da njegova porodica malo drugačija nego što je mislio i da jedino on može da spase ovaj Božić.

A BOY CALLED CHRISTMAS

Snimljen po knjizi popularnog Matta Haiga, film prati dečaka Nikolasa koji odlazi na nezaboravnu avanturu na sever, kako bi pronašao svog oca koji je u potrazi za selom vilenjaka – Elfhelmom. Na ovom magičnom putovanju, Nikolasu se pridružuje sob Blitzen i njegov ljubimac miš. Jedan od glavnih aduta ovog filma jesu i glumci, a ekipu čine Sally Hawkins, Kristen Wiig, Henry Lawfull, Toby Jones, Zoe Coletti, Maggie Smith i drugi.

SINGLE ALL THE WAY

Ako vam se dopao prošlogodišnji film Holidate, onda ćete voleti i Single All The Way. Glavni kunak Peter (Michael Urie) nateraće svog najboljeg prijatelja Nicka (Philemon Chambers) da pristane da mu glumi partnera kako bi izbegao pitanja o tome zašto je i dalje samac na porodičnoj proslavi Božića. Međutim, njihov plan će savršeno funkcionisati samo dok Peterova majka ne odluči da sinu organizuje sastanak sa trenerom Jamesom (Luke Macfarlane).

A CASTLE FOR CHRISTMAS

Glavni junaci ovog filma su Brooke Shields i Cary Elwes. Radnja se vrti oko Sophie Brown (Shields), proslavljene autorke koja putuje u Škotsku sa željom da kupi pravi omanji dvorac. Međutim, probleme joj stvara izbirljiv vlasnik, vojvoda Myles. Njihove prepirke ubrzo se pretvaraju u pravu ljubavnu priču kojoj se niko nije nadao.

Tekst: INJournal magazin
Foto: IMDb, Netflix

Podeli

Scroll to Top