Novi izgled glumice Renee Zellweger podelio svetsku javnost

Nakon skoro pet godina pauze, glumica Renee Zellweger nedavno se ponovo pojavila na jednom događaju i svojim novim izgledom doslovno je šokirala svetsku javnost, a mediji ne prestaju da pišu o tome, upoređuju njene ranije sa novim fotografijama i polemišu o tome koje je estetske intervencije čuvena Bridget Jones mogla da ima.

Pojavivši se na crvenom tepihu na događaju „Women In Holywood“ u organizaciji „Elle“ magazina, pedesetjednogodišnja umetnica pokazala je da se dosta promenila od 2010. godine kada je poslednjih put viđena u javnosti, a njen novi look postao je glavna svetska tema. Mnogo polemike se povelo oko toga da li je Renee samo ostarila ili je uradila niz plastičnih operacija i kojih operacija. Mnogi estetski hirurzi govore o tome šta je sve mogla u međuvremenu da koriguje, a najveći broj smatra da je na promenu njenog izgleda navodno presudno uticalo uklanjanje podočnjaka odnosno kesica ispod očiju.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Šarmantna Renne odgovorila je u stilu dame da joj je drago što je publika primetila promenu, ostajući tako „iznad situacije“.
Ma koliko njen izgled bio glavna tema u medijima, glumica će nakon višegodišnje pauze u radu naredne godine biti skoncentrisana na promovisanje svog novog filma „Some Kind of Different as Me“ koji je već snimljen, a očekuje je i rad na trećem nastavku sage o čuvenoj Bridget Jones.

Podeli

Scroll to Top