Novi lakovi za nokte za savršeni prolećni manikir

Postoji nekoliko sigurnih vesnika proleća kao što su cvetanje biljaka, nicanje trave, sve više sunčanih dana, ali ne smemo zaboraviti ni prolećni manikir i sve one pastelne i jarke nijanse koje nam odmah izmame osmeh na lice. Boja laka za nokte lako može da osveži svaki look, a prvi topli dani su idealno vreme da se oprostimo sa tamnim tonovima i ustupimo mesto paleti egzotičnih i sunčanih nijansi.
Mada su boje prolećnog manikira uglavnom dobro poznate, svaka godina nosi sa sobom izvesne novine, a ovog puta najveći fokus je na svetloroze i pastelno plavu nijansu. Kada je institut Pantone proglasio kvarc roze i sereniti tonove za boje godine, mnoge kozmetičke kuće su požurile da plasiraju proizvode u ovim tonovima, a lakovi za nokte nisu izuzetak. Osim ovih nežnih nijansi, nećete pogrešiti ni sa bojom breskve, vanvrenenskom koralno-crvenom, a kuriozitet je da je ovog proleća aktuelna i metalik paleta koju su preporučili mnogi vrhunski dizajneri. Chanel preporučuje i intenzivno plavu boju koja će vas sigurno izdvojiti iz mase.
Ukoliko tragate za idealnim lakovima za nokte, u našoj galeriji pogledajte 9 novih proizvoda koje su najveće svetske kuće lansirale ove sezone.


Podeli

Scroll to Top