Novi Lancôme serum za područije oko očiju učiniće čuda na vašoj koži

Svi volimo da izgledamo mladoliko, a ako znamo da se istinska lepota skriva u očima, onda nam je jasno da posebnu pažnju moramo pridati negovanju područija oko očiju. Tim pre što se prvi znakovi starenja – sitne bore i podočnjaci prvo primete u ovom predelu lica.
U raznovrsnoj ponudi proizvoda potrebno je dobro odabrati onaj koji će najviše odgovarati vašem tipu kože. Zbog toga vađm predstavljamo Lancôme napredni serum koji ima snažan hidratizirajući efekat i osetljivu kožu čini glatkom, mlađom i baršunasto mekom.
Lancôme je 2012. oduševio žene širom sveta naprednim rešenjem za specifične probleme kože oko očiju – prvim serumom Génifique Yeux Light-Pearl™ s aplikatorom u obliku biserne suze, koji omogućuje osvetljavanje područja oko očiju za 360 stepeni. Rezultati su bili zapanjujući, pa su svojom inovacijom zasluženo osvojili čak sedamnaest međunarodnih nagrada i zauzeli prvu poziciju u liniji ove vrste proizvoda. Njegov napredni nasljednik Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ svetlo dana ugledao je ove godine kao moderan, inovativan i nadasve delotvorniji nego njegov prethodnik. Ovaj serum je deo anti-aging linije koja uspešno deluje na sve vidljive znakove starenja koristeći tajnu formulaciju, dok je dizajn zaštićen sa sedam patenata.
Formula Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ savršeno se nadopunjuje sa novim, prilagodljivim aplikatorom od metala i elastomera i pruža neviđen učinak. Naprednom tehnikom nanošenja oči trenutno postaju otvorenije i okupane svetlošću. Uvek se kaže kako su oči ogledalo čovekove duše i da se u njima vide sve emocije, ali i godine. S obzirom na činjenicu da je koža oko očiju najosetljivije područje, ona zahteva i drugačiju njegu. U samo mesec dana pravilnog nanošenja ove jedinstvene formulacije, oči izgledaju vidljivo većima, dok se podočnjaci smanjuju.

1p ls 10615

Podeli

Scroll to Top