Novi makeup trend: Pet ajlajnera za dramatičan pogled

Ukoliko želite da ove sezone izgledate chic, ajlajner mora biti sastavni deo vašeg nesesera. Kod nanošenja ovog makeup proizvoda najvažnije je da ruka bude mirna, a ukoliko niste preterano vešti najbolje je da birate one u obliku flomastera kojima lako možete postići preciznost. Ipak, njihova mana je što se brzo nakon otvaranja suše, pa se ženama koje odlično vladaju svim tehnikama šminkanja savetuje upotreba tečnih ajlajnera. Izabrali smo pet odličnih proizvoda uz koje vaš pogled sigurno neće proći nezapaženo.

ARTDECO SENSITIVE FINE LINER

1p a 261015

Crni tečni gel ajlajner sa tankim vrhom koji omogućava iscrtavanje precizne linije. Kontrolisana distribucija boje, dobar dizajn i ergonomski oblik četkice takođe olakšavaju upotrebu. Ugljeni pigmenti pružaju formuli intenzivno crnu boju. Ovaj proizvod je pogodan i za osobe sa osetljivim očima jer ne sadrži parabene i mirise.

DEBORAH EYELINER ULTRALINER

2p a 261015

Tečni ajlajner visoke definicije. Njegova prednost je u mekanom vrhu koji upotrebu čini prijatnom i lakom tako da su dobri rezultati zagarantovani. Uz ovaj ajlajner lako ćete postići preko potrebnu preciznost, a dodatna prednost je što je hipoalergeni proizvod.

LANCOME ARTLINER LAQUE

4p a 261015

Veoma je jednostavan za upotrebu i poseduje jedinstveno oblikovan vrh koji olakšava uokvirivanje, oblikovanje i definisanje očiju. Raskošni i svetlucavi pigmenti pružaju najintenzivniju, dramatičnu boju. Nanosi se glatko, ne grebe kožu i ne preskače, a traje od jutra do večeri.

GUERLAIN DIVINORA EYELINER FLUID

3p a 261015

Intenzivan i predivan ajlajner. Sadrži prirodna biljna ulja koja jačaju trepavice. Trenutno pruža dramatičan pogled. Savršeno mat uokvirivanje očiju. Pogodan je i za osobe sa osetljivim očima i one koji nose kontaktna sočiva.

MAX FACTOR COL XPERT WP LINER

5p a 261015

Colour Xpert vodootporna olovka iz Max Factora ima odličan aplikator koji omogućava iscrtavanje precizne linije. Ne razmazuje se, tako da možete biti sigurni da će trajati od jutra do večeri. Ukoliko želite da imate dramatičan pogled bez mnogo truda, ovo je savršen proizvod za vas.

Podeli

Scroll to Top