Novi proizvodi za negu kose koje želimo da probamo

Stigla je jesen, a s njom i klasične sezonske boljke kose. Hladno doba godine, vetrovito vreme i boravak u zagrejanim prostorijama u kojima je vazduh po pravilu suv dovode do toga da naša kosa gubi zdrav sjaj i izgleda beživotno. Ako tome dodamo stilizovanje i farbanje jasno nam je da nam je potrebna S.O.S nega. Posebnu pažnju trebalo bi da obrate plavuše koje, osim o tome da im kosa bude zdrava, moraju voditi računa i da sačuvaju boju i spreče pojavu žutih i narandžastih pigmenata.
Da bi došli do željenih rezultata, nega klasičnim preparatima nije dovoljna već su nam potrebni profesionalni proizvodi koje možemo koristiti u kućnim uslovima. Iz kuća L’Oréal Professionnel i Kérastase upravo nam stižu novi proizvodi za kosu koji je obnavljaju i pružaju joj zdrav sjaj.

1k 28919

L’Oréal Professionnel Blondifier Gloss šampon

Ako ste plavuša i tragate za idealnim šamponom, ovo je prava stvar za vas. Kao što verovatno znate, jedna od najpopularnijih linija za negu plave kose već godinama je Blondifier, brenda L’Oréal Professionnel. Dobro poznatoj porodici proizvoda, koju čine Cool šampon za neutralizaciju neželjenih žutih i narandžastih tonova, nega i maska za kosu koje pružaju zaglađenost i sjaj, kao i Blond Bestie sprej koji štiti kosu i čini je mekom na dodir, sada se pridružio i Blondifier Gloss šampon. Reč je šamponu koji pruža sjaj i zaglađenost posvetljenoj i blond kosi i sadrži ekstrakt Acai bobice bogat polifenolom koji hrani i hidrira kosu. Kao rezultat, kosa je sjajna i negovana, a boja je baš kao nakon farbanja.

2k 28919

Kérastase K Water

Iz brenda Kérastase stiže revolucionarni proizvod koji je odlična alternativa salonskim tretmanima za negu kose. K Water idealan je za dane kada je kosa izrazito suva ili gruba jer je zahvaljujući inovativnoj Lamelar tehnologiji vidljivo transformiše, zaglađuje i pruža joj sjaj bez osećaja težine. Ovaj preparat koristi se nakon šamponiranja, umesto balzama, a dovoljno je da ga samo utljate u kosu i isperete. Nakon toga, kosa se lakše češća, postaje mekana na dodir i lako se stilizuje.

3k 28919

Kérastase Elixir Ultime Rouge Edition ulje za kosu

Ovo nije nov preparat, ali je brend Kérastase pripremio novo limited edition pakovanje za svoj bestseler proizvod. Elixir Ultime Rouge je višenamensko ulje obogaćeno je Intra-Cylane molekulima i Oléo kompleksom, bogatom mešavinom četiri dragocena ulja koja sadrži: arganovo, kukuruzno ulje, ulje kamelije i prakaksi ulje. Može se koristiti za luksuzan tretman pre pranja ili pre feniranja, kako bi kosa bila nahranjena i zaštićena, a zdrav sjaj se podrazumeva.

Naslovna fotografija: @oljaryz
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top