Novi roman Sophie Kinselle: Šopingholičarka u Holivudu

Poznata britanska spisateljica Sophie Kinsella u novom romanu pod nazivom „Šopingholičarka u Holivudu“ vraća se svom omiljenom liku Becky Brandon čije avanture su joj i donele svetsku slavu. Nakon planetarnih uspeha knjiga „Tajni svet snova jedne kupoholičarke“, „Kupoholičarka u inostranstvu“ i „Kupoholičarka staje na ludi kamen“, stiže i četvrti roman iz iste radionice, a nove avanture glavne junakinje sigurno će zavoleti svi ljubitelji pera Kinselle.
U svojoj novoj ekspediciji, čuvena Becky stiže u Holivud! Čini se da je čitav njen život vodio ka tome. Ona se druži sa slavnima… ili će se bar družiti, kad konačno upozna filmsku zvezdu Sagea Simona, za koju sada radi njen muž. Toliko toga treba videti i doživeti! A da bi se njihova kćerka upisala u elitno holivudsko obdanište biće im potrebna izvesna pomoć.
Becky žudi da započne novu karijeru – postaće stilistkinja filmskih zvezda. Čeka je crveni tepih! Ali, uskoro otkriva da u Holivudu nije lako. Srećom, njena najbolja drugarica dolazi da joj pravi društvo, te zajednički kreću u osvajanje. Međutim, ne ide sve baš onako kako su one zamislile. Kada se Becky ukaže jedinstvena prilika, ona neće smeti da je propusti. Ali, da li je cena koju treba da plati previsoka?
Ovaj roman, koji kod nas izdaje „Laguna“, već je dobio odlične kritike, a idealan je poklon za praznike kome će se obradovati svaka dama.

1p sksh 181214

Podeli

Scroll to Top