Novi serum koji na zonu oko očiju deluje poput jutarnje kafe

Odavno smo naučili lekciju da je nežno područje oko očiju najosetljiviji deo lica zbog čega zahteva posebanu pažnju. Dermatolozi preporučuju da već u ranim dvadesetim počnemo s upotrebom preparata namenjenih za ovu regiju, koji su dovoljno blagi da ne iritiraju kožu, a opet dovoljno snažni da mogu da spreče nastanak bora, nadutost i modre podočnjake. U skladu sa tim, beauty industrija ponudila je poslednjih godina različite proizvode, a ovog meseca stigla nam je još jedna inovacija sa potpisom čuvenog američkog brenda Kiehl’s. Hemičari ove kuće predstavili su Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle Diminishing Vitamin C Eye Serum, koji efikasno rešava najčešće probleme s kožom u okoloočnoj zoni. Novi preparat sadrži više snažnih sastojaka: tripeptidni kompleks, hijaluronsku kiselinu i 10% čistog vitamina C, koji klinički dokazano smanjuju bore, naduvenost i vidljivost ne samo plavih, nego i smeđih podočnjaka.

DEJSTVO KLJUČNIH SASTOJAKA

Vitamin C vidljivo posvetljuje i smanjuje vidljivost tamnih podočnjaka.
Tripeptidni kompleks pomaže postepenoj stimulaciji protoka nakupljene tečnosti, čime se smanjuje izgled nadutosti i vidljivost tamnih podočnjaka na području ispod očiju.
Hijaluronska kiselina ublažava vidljivost finih linija i bora smejalica.
Osim toga, Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle Diminishing Vitamin C Eye Serum je oftalmološki testiran i pogodan čak i za osetljivu kožu.

1ks 4320

Klinički dokazano pruža vidljive rezultate nakon 1 nedelje:
– smanjuje tamne podočnjake za 16,6%
– smanjuje nadutost za 30,4%
– smanjuje bore smejalice za 7,2%
– povećava sjaj područja ispod očiju za 9,5%.

Klinički dokazano pruža još bolje rezultate nakon 4 nedelje upotrebe:
– smanjuje fine linije ispod očiju za 7,3%
– zaglađuje bore smejalice za 12%.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top