Novi trendovi u svetu manikira koji će vladati sve do proleća

Dok su se do skoro sve naše beauty dileme vrtele oko izbora odgovarajuće frizure, skin care rutine i kreiranja uzbudljivih make-up lookova, u poslednjih godinu dana manikir je postao podjenako važan igrač u svetu lepote. Tako su 2021. godinu obeležile dve struje – raskošni nail art trendovi i povratak minimalističkog manikira. Bez obzira na to koja vam je estetika bliža, verujemo da ste prethodnih meseci češće nego ikad pre skrolovali Instagramom u potrazi za idejama za naredni odlazak kod manikira. Ovakavom razvoju situacije najviše su doprineli sve uzbudljiviji nail art trendovi koje uglavnom diktiraju društvene platforme, pa je igra koja se do skoro svodila na izbor odgovarajuće boje laka za nokte sada prebačena na potpuno novi nivo. Dobra vest je da će u 2022. trendovi u svetu manikira biti još razigraniji i uzbudljiviji, a mi vam ovog puta otkrivamo šest vodećih lookova koji će dominirati sve do proleća.

MINIMALISTIČKI MANIKIR
Nail art trendovi jesu privukli veliku pažnju žena u proteklih godinu dana, ali podjenako popularni bili su i kratki nokti u neutralnim nijansama. Ljubiteljke minimalizma sigurno će obradovati činjenica da se isti trend nastavlja i naredne sezone. Minimalistički manikir podrazumeva da su vaši nokti skraćeni i lepo oblikovani, zanoktice uredne, a ruke negovane dok je providan lak samo trešnjica na torti.

@harrietwestmoreland

@harrietwestmoreland

MALO DRUGAČIJI FRANCUSKI MANIKIR
Nove varijante francuskog manikira nosimo još od 2019. godine, ali ovaj trend svoje najuzbudljivije lice tek će pokazati u mesecima koji dolaze.

@imarninails

@betina_goldstein

@betina_goldstein

MICRO MANI
Minimalistički detalji, poput srca, zvezdica ili cvetića, odličan su izbor kada želite suptilno da naglasite svoj manikir. Uglavnom dolaze u paru s neutralnom podlogom, a ovaj look možete isprobati i sami kod kuće.

@harrietwestmoreland

@hollyfalconenails

@harrietwestmoreland

ANIMAL PRINT
Ako zaista želite da se poigrate s noktima birajte životinjski dezen, koji će ove godine izgledati elegantnije nego ikad pre. Animal print možete nositi na svim noktima ili na svega nekoliko, a potpuno je svejedno i hoćete li se odlučiti za tigrastu, zebrastu ili leopard šaru.

@betina_goldstein

@betina_goldstein

@imarninails

TAMNOPLAVA
Dok je 2021. godinu obeležila zelena boja na noktima, u 2022. stvari se menjaju. It boja u narednih 12 meseci biće tamnoplava, koja je dovoljno upečatljiva da vašim noktima da wow efekat, ali i dovoljno suptilna da je možete nositi u svim prilikama.

@betina_goldstein

BRIGHT&BOLD
Ovo će definitivno biti najpopularniji trend ove sezone! Jasna pravila ne postoje, važno je samo da su nokti što šareniji i da dolaze u svetlim tonovima. Sve ostalo prepušteno je vašoj kreativnosti.

@celmatique

@heartzeena

@celmatique

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @betina_goldstein
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top