Nude mania: Nova linija Kate Moss za brend Rimmel London

Ona je već proslavila 41. rođendan, ali godine nemaju kontrolu nad legendom modnog sveta. Supermodel Kate Moss nastavila je saradnju sa kozmetičkom kućom Rimmel i dizajnirala još jendu kolekciju sa svojim potpisom.
Dugogodišnji zajednički rad između čuvenog modela i britanskog brenda ovog puta relutirao je linijom ruževa i lakova za nokte pod nazivom „Nude Collection Kate Moss“. Kao što i samo ime govori, proizvodi se baziraju na nude tonovima, a iz Rimmela poručuju da nove neutralne boje garantuju chic izgled.
Za potrebe kampanje, Kate je uradila provokotivni set fotografija na kojima je samo ogrnula prekrivač, a njen mladalačni i blistav izgled osvojio je još jednom čitav svet.
– Želim da se svaka devojka oseća sjajno u svojoj koži i pronađe svoju savršenu nude nijansu. Make-up je u stvari jedna velika zabava i eksperimentisanje, ali, za ovu kolekciju, ja sam stvarno želela da se vratim osnovama, pa sam dizajnirala savršenu nude paletu da odgovara svima. Mislim da smo zaista dobili nijanse za svaku Rimmel devojku – rekla je poznata Britanka povodom svoje kolekcije.

1p kmr 11715

Podeli

Scroll to Top