NYFW: Američka ljubavna priča je lajtmotiv nove Tommy Hilfinger kolekcije

Svi svetski trendseteri vole novu Tommy Hilfinger kolekciju! Rita Ora, Chiara Ferragni, Nina Garcia, Olivia Palermo i Rachel Zoe samo su neke od poznatih it devojaka koje su sedele u prvom redu na Njujorškoj nedelji mode gde su prikazani modeli za jesen 2015. Kada pogledate nove modele, shvatićete zašto su svi „zaljubljeni“ u njih.

1p thny 18215

Jer, kolekcija predstavlja svojevrsnu američku ljubavnu priču – fuziju iconic stilova kasnih šezdesetih i ranih sedamdesetih godina prošlog veka sa živahnim game day duhom. Oslanjajući se na tridesetogodišnje nasleđe brenda, kolekcija se poigrava sa etabliranim kodovima američkog sportweara, luksuza sa modernim atletskim zaokretom.

2p thny 18215

Taktilna odeća visoke teksturu je kamen temeljac Tommyjeve kolekcije za predstojeću sezonu. Duffle kaputi, prikazani sa bujnom Toscana krznenom postavom i alpakom sa dva lica, prezentovani su sa posebnim dugim školskim maramama. Pelerine su od debljeg mohera sa izvezenim mekim prugama, a pea kaputi su ukrašeni horn dugmadima pozlaćenih ivica. Stadium kaputi i jakne su apdejtovani kontrastnom vunom i kožom, i dekorisani delikatnim aplikacijama od jagnjeće kože.

3p thny 18215

Klasične siluete su restilizovane uz Hilfiger potpis i obilje detalja. Athletic-style dukserice, neke sa dodatkom prijatnog eko krzna, sadrže spomen intarziju 30. Dekadentna tweed odela i teksas krep vuna su krojena u bezvremene siluete, uz naglaske Grosgrain Ribbon od mohera koji nudi višedimenzionalni efekat. Chunki trikotažni kardigani prikazuju detalje od čipke na ramenima, dok pieced suknje imaju delikatno tzv. whip šivenje na svojim šavovima.

4p thny 18215

Tu su nesvakidašnji helmet motivi na pratećem nakitu i fudbalske amajlije na oversized klač torbama, koje su dostupne u pet boja od puterasto meke jagnjeće kože. To je spoj sportske elegancije na kick-pleat suknjama od somota i haljinama od šifona.

5p thny 18215

Kao što svi već znamo, Tommy Hilfiger je simbol američkog stila još od 1985. godine, a predstojeća jesenja kolekcija je ljubavna priča posvećena damama iz njegove prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Chiara Ferragni
Chiara Ferragni
Tommy i Dee Hilfinger
Tommy i Dee Hilfinger
Rita Ora i Rich Hilfinger
Rita Ora i Rich Hilfinger
Alexa Chung
Alexa Chung

 

Podeli

Scroll to Top