Od Emily Ratajkowski do Irine Shayk: Šta slušaju zvezde dok treniraju?

Sezona slava je počela, a to obično znači mnogo kalorične hrane uz alkoholna pića čija kombinacija pogubno utiče na našu liniju. Ne zaboravimo da se bliže i Nova godina i Božić, a ako svemu tome dodamo i prednovogodišnje proslave firmi i česte izlaske tokom ovog doba godine, zadržati optimalnu kilažu gotovo je nemoguće.
Ukusnim specijalitetima teško je odoleti, pa je zato redovno vežbanja jedino rešenje. Čak, iako ne spadate u osobe koje rado odlaze u teretanu, potrudite se da narednih mesec i po dana uvedete u svoju svakodnevnu rutinu bilo koju fizičku aktivnost. A da vam vežbanje, šetnje ili trčanje ne bi predstavljali veliko opterećenje, predlažemo vam da sve aktivnosti obavljate uz omiljenu muziku. Zato vam donosimo 6 predloga koje su dale naše omiljene zvezde – od Emily Ratajkowski do Irine Shayk.

#1 Bhumika Arora

2vm 301115

Dok vežbam slušam punjabi muziku čiji se ritmovi razlikuju od popa i daju mi dodatnu energiju.

#2 Bella Hadid

3vm 301115

Na traci za trčanje omiljena mi je pesma „Where Are Ü Now?“ koju izvode Jack Ü i Justin Bieber.

#3 Emily Ratajkowki

1vm 301115

Volim da slušam J. Cole-a i njegovu pesmu „Work Out“. Obavezna je na mojoj playlisti dok trčim.

#4 Joan Smalls

4vm 301115

U posljednje vreme uglavnom slušam rep muziku različitih izvođača. Ona mi daje odličan tempo i podstiče me da ne odustajem dok ne odradim sve vežbe koje sam planirala.

#5 Rianne Van Rompaey

5vm 301115

„Chandelier“ koju izvodi Sia je toliko moćna i emotivna da obožavam da je slušam dok trčim. I uvek me natera da trčim još brže.

#6 Irina Shayk

6vm 30115

Volim da hip-hop i R&B muziku, a trenutno mi je omiljena pesma „Feeling Myself“ od Nicki Minaj. Mrzim trčanje i kardio treninge, pa mi je takva muzika potrebna da me podstakne.

Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top