Od poslovnog do rockabilly chica: Novi modeli pantalona u H&M-u

High Street gigant H&M proširio je svoju ponudu pantalona, a zahvaljujući njihovim novim modelima, od sada ćete svoje basic odevne kombinacije moći da dovedete do savršenstva. Brend se pobrinuo da zadovolji svačiji ukus, pa su na policama sedam različitih modela, od skinny do palazzio pantalona.

7p hm 18815

Ako želite da naglasite svoje obline, imate na raspolaganju nekoliko različitih varijanti u zavisnosti da li više volite teksas ili veštačku kožu, a jedan model skinny pantalona inspirisan je i modom sedamdesetih, pa dolazi u nešto udobnijoj formi.
U H&M radnjama možete pronaći i kombinezone koji su idealni za prelazni period, a najbolje je da ih nosite uz visoke potpetice. Kada želite da osvežite svoj look, upotpunite kombinezon džemperom.

1p hm 18815

Kako palazzo model dominira dizajnerskim kolekcijama, nije izostao ni u ovoj ponudi, a statement komad su i zvoncare koje odlično izgledaju uz jednostavnu majicu i patike.

3p hm 18815

Brend se pobrinuo i za poslovne žene, koje teže eleganciji, a klasičan model pantalona je must have u svakom garderoberu. Dodajte nakit i ovakva kombinacija lako prelazi iz dnevne u večernju. Za sve one koje žele da prekriju nekoliko kilograma viška dobra vest jeste što je veliki broj modela u crnoj boji koja po pravilu izdužuje figuru. Dok će ljubitelji mladalačkog izgleda i rockabilly chica biti najviše oduševljeni farmerkama koje su pocepane na kolenima.

6p hm 18815

2p hm 18815

4p hm 18815

5p hm 18815

Podeli

Scroll to Top