Od sestara Olsen do Diane von Furstenberg: Lista najbolje obučenih dizajnerki

Najbolji dizajneri na svetu najčešće priznaju da stvaraju svoju čarobnu odeću za druge ljude, ali kako se zapravo oni oblače? Da li su njihove odevne kombinacije oličenje dobrog ukusa ili… Lični stil većine modnih kreatora isključen je iz različitih listi „najbolje doevenih ljudi“, iako mnogo od njih zaslužuju ovu laskavo priznanje. Ipak, uglavnom su nepravedno zapostavljeni, jer se od njih očekuje da budu sinonim za dobar stajling.
Od Diane von Furstenberg i njene zavidne zbirke šarenih haljina i neverovatnih asesoara do svedenosti Victorie Beckham, donosimo vam listu osam najbolje obučenih ženskih dizajnera čije nas odevne kombinacije uvek ostave bez daha.

1p d 3415

Mary-Kate i Ashley Olsen

Lista najbolje obučenih dizajnerki ne bi mogla da se zamisli bez Olsen bliznakinja. Njihov stil je inspirisao moderne i urbane žene širom sveta još pre nego što su počele da se bave ovom profesijom i osnovale svoje brendove Row i Elizabeth&James.

2p d 3415

Diane von Furstenberg

Kultna dizajnerka, koja je, još pre nekoliko decenija, stvorila armiju „oslobođenih žena“ koje uživaju u modnim eksperimentima. Ona se nikada ne plaši da se poigrava sa koloritom i da nosi jarke boje, voli neobičan asesoar i uvek je besprekorno stilizovana.

3p d 3415

Tory Burch

Dizajnrka, poznata po svojoj chic estetici je uvek spremna na novu avanturu kada je moda u pitanju. Ona poseduje najrazličitije odevne predmete u svom ormaru i pravi je kolekcionar odeće. U modnom svetu važi za jednu od žena koja poseduje najviše garderobe.

4p d 3415

Margherita Missoni

Naslednica Missoni carstva ima neverovatno eklektičan osećaj za svoj lični stil stila, a mi poštujemo njenu hrabrost kada je u spajanju različitih printova, boja i meterijala.

5p d 3415

Victoria Beckham

Victoria Beckham najčešće izgleda veoma svedeno, a njen stil se uglavnom karakteriše kao snažan i upečatljiv. Ona je poput sestara Olsen bila inspiracija mnogim ženama i pre nego što je počela da se bavi kreiranjem odeće, a od kada je ušla u svet modnih dizajnera, svakako je jedna od najbolje odevenih dama u svojoj branši.

6p d 3415

Carolina Herrera

Dizajnerka koja već nekoliko godina suvereno vlada modnim pistama, a njenu odeću žene naprosto obožavaju, uvek je obučena sofisticirano i kod nje je sve – od frizure i šminke do stajlinga besprekorno i svedeno.

7p d 3415

Phoebe Philo

Jednostavno rečeno: Ako bismo mogli da ukrademo bilo čiji ormar na svetu, najradije bismo preuzeli garderobu koju poseduje kreativna direktorka Céline-a. Osim što ima originalne ideja za brend koji vodi, ništa manje nije maštovita ni kada je u pitanju lični stil.

8p d 3415

Stella McCartney

Popularna britanska dizajnerka izgradila je lični stil koji je sinonim za modernu ženu koja je zaposlena i nema vremena za eksperimente. Međutim, u njenim sofisticiranim odevnim kombinacijama uvek postoji doza maštovitosti.

Podeli

Scroll to Top