Pet outfit predloga za radnu nedelju pred nama

Dok ispraćamo vikend, svi se već polako pripremamo za početak nove radne nedelje, a jedna od prvih dilema sa kojom ćemo se sutra ujtru suočiti jeste: šta obući za posao? Iako su pravila poslovne garderobe u poslednjih nekoliko godina postala mnogo ležernija, upravo nam ova činjenica nekada zadaje najveće glavobolje jer nije uvek lako odrediti gde su granice izeđu slobode i pristojnosti i kako odabrati stajling za kancelariju koji će biti šik, a da opet ostanemo u okvirima poslovnog odevanja. Ali, ne brinite, tu smo da vam pomognemo.
Kako je pred nama još jedna nedelja u kojoj ćemo uživati u prijatnim temperaturama koje se neće spuštati ispod 25 stepeni, zadržavamo se na terenu letnjih favorita koje ćemo nadograditi sa po kojim jesenjim komadom. Ako ste već počeli da razmišljate o tome šta ćete sledeće nedelje nositi na posao, u nastavku donosimo pet outfit predloga, u kojima ćete se osećati nesputano i udobno, a gotovo da smo sigurni da ćete se naći i na vrhu kancelarijske best dressed liste.

Košulja i bermude

Košulja i bermude u crnoj boji dovoljno su uglađeni da možete da ih nosite u kancelariji, a opet i dovoljno komforni da vas ne sputavaju tokom dnevnih aktivnosti. Kombinujte ih sa obućom koja ima kitten potpeticu, mada nećete pogrešiti ni ako se odlučite za baletanke ili mokasine. I naravno, obavezno ponesite torbu u krem ili bež boji.

Rekreirajte stajling

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

Sako i midi suknja

Ova svedena kombinacija odličan je izbor za dane kada imate važne sastanke. Krem sako i teget suknja, uz odgovarajući top i aksesoare, najbolja su garancija da ćete ostaviti dobar utisak.

Rekreirajte stajling

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

Beli prsluk i crne pantalone

Ako postoji kombinacija (ne)boja koja uvek odiše elegancijom, onda je to crno-bela. U sladu sa tim, beli prsluk i crne pantalone predstavljaju uvek dobar izbor za kancelariju, a ukoliko se odlučite za oversized modele imaćete šik poslovni stajling u kome ćete se osećati prijatno i komotno.

Rekreirajte stajling

Koordinantni set

Prugasta košulja i pantalone još jedna su odlična opcija za sve one kojima je komfor na prvom mestu. Ako vam se na prvi pogled čini da je ova kombinacija isuviše ležerna, imajte u vidu da je, uz odgovarajući torbu, potpuno ok da ovakav set ponesete u kanclariji.

Rekreirajte stajling

Neutralni tonovi

Mnogo puta smo vam pisali o tome da odeća u neutralnim tonovima uvek izgleda prefinjeno pa su košulja i suknja u nude tonovima nepogrešiv izbor. Ponesete ih uz crnu torbu i mokasine i dobićete savršen poslovni stajling za prelazni period.

Rekreirajte stajling

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @darjabarannik
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top