Odevne kombinacije za novembar koje nam preporučuju španske blogerke

Ukoliko želite da ove jeseni izgledate potpuno stylish i da se za vama okreću na ulici bilo koje svetske metropole, pogledajte neke od predloga najpopularnijih modnih blogerki u Španiji. Ono što karakteriše ove devojke jeste da uglavnom u svojim odevnim kombinacijama koriste odeću pristupačnih street style brendova, dakle ne morate isprazniti novčanik da biste sebi priuštili dobre komade. Bilo da volite opušteniji način odevanja ili svedeniji stil, sigurno ćete na njihovim blogovima naći nešto što je baš po vašem ukusu. Pogledajte outfite koje smo mi izabtrali!

jessie p

Jessie Chanes autorka bloga „Seams for desire“ je odlično iskombinovala majicu, farmerke i baletanke iz „Zare“ sa bajkerskom jaknom brenda „Vila Clothes via Buylevard“, „Hermès“ šalom, „Dior“ naočarama i torbom sa resama po poslednjoj modi marke „The Code“.

prisila 1 p

Priscila Betancor autorka web stranice „My Showroom“ takođe se odlučila za džins i majicu iz „Zare“, njene čizme su marke „Deichmann“, torba „Lusstra“, a kaput „Sheinside“. Sve to je „začinila“ detaljima kao što su naočare „Zero UV“, narukvica „Lusstra“ i prstvenom „Swarovski“.

carla est p

Carla Estevez kreatorka fashion stranice „The fashion Trough My Eyes“ je odlučila da ceo svoj outfit osmisli koristeći isključivo garderobu brenda „Zara“, a staling je samo obogatila efektnim satom marke „Reloj“.

gala p

Rođena Španjolka Gala Gonzales koja trenutno živi u Londonu kreatorka je bloga „Amul“, a njen izbor za prvi dan novembra pao je na helanke marke „Off Duty“, torbu „Carolina Herrera“, „Chanel“ patike i neverovatno efektan kaput brenda „Heimstone hallow“.

collagevin p

Sara Escudero koja je u blogovin svetu poznata kao autorka „Collage Vintage“ odlučila se za klasičnu kombinaciju džinsa iz „Urban Outfitters-a“, blejzera brenda „Sandro“, topa iz „Levi’s“ i zanimljivih cipela sa visokom petom marke „Zara“.

dulceida  p

Aida Domenech autorka bloga „Dulceida“ nije odolela trendu resa, pa ove jeseni nosi crvenu jaknu marke „Fashion Pills“, a istog brenda su i njene pantalone, majica i čizme. Sve je to odlično uklopila uz šešir iz „Zare“, skupocenom torbom „Balenciaga“ i ogrlicom sopstvene marke „Dulceida Jewelry“.

zina p

Zina Charkoplia je još jedna devojka iz Španije koja bloguje i koja već nekoliko godina živi u Londonu. Iako se uglavnom oblači nešto ležernije, bio nam je zanimljiv njen poslovni look u braon tonovima. U ovoj kombinaciji ona spaja suknju i čizme iz „Zare“ sa pončom iz „H&M-a“, majicom brenda „Uterque“, torbom „Fendi“, naočarama ya sunce „Celine“ i satom „Daniel Wellington“, dok je zanimljiv asesoar proizvođača „Maje“.

laddyaddict p

Pončo, ali brenda „Suattiworld“, izbor je i Silvie Zamore kreatorke „Lady Addict“. Ona je uz njega obukla farmerke „TopShop“, majicu „Zara“, „Isabel Marant“ plitke čizme, a sve to u kombinaciji sa „Yves Saint Laurent“ torbom i naočarama „Rayban“.

Podeli

Scroll to Top