Održana bioskopska premijera serije Predstraža

Serija Predstaža kanala SCI FI sinoć je premijerno prikazana u bioskopu Cineplexx Ušće u prisustvu brojnih fanova, predstavnika medija i članova ekipe. Tom prilikom prikazana je 3. epizoda druge sezone u kojoj se uvodi lik Sane, koju tumači srpska glumica Jelena Gavrilović. Pored Jelene, sa publikom su se sinoć družili i glumci Andreja Maričić i Monika Romić, producent Džonatan Ingliš i kostimografkinja Ivana Vasić.

1p 27819

Ivana Vasić i Džonatan Ingliš

Predstraža je priča o junakinji Talon, jedinoj preživeloj iz rase crne krvi. Ona mora da ovlada natprirodnim moćima koje poseduje kako bi se spasila i završila svoje epsko putovanje da odbrani svet od vladara Prime Order.

2p 27819

Monika Romić

Druga sezona serije, osim u Srbiji, emitovaće se i u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Sloveniji, Poljskoj, mnogim država Afrike… Tvorci serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente poznate po franšizi Zvezdana kapija – Dina Devlina i Džonatana Glasnera. Producenti serije su Electric Entertainment, Arrowstorm Entertainment i Balkanic Media. Kod nas će se Predstraža emitovati četvrtkom od 21h na SCI FI kanalu.

3p 27819

Jelena Gavrilović

Foto: Irina Duplevskaja, Antonio Ahel

Podeli

Scroll to Top