Odvažna, razigrana i nevaljala kolekcija Calvin Klein Jeans

Odvažna, razigrana i nevaljala! Kolekcija CALVIN KLEIN jeans za sezonu proleće/leto 2015 predstavlja svojevrsnu odu američkoj mladalačkoj kulturi. Unisex, tvrda a opet senzualna. Ulična moda miksovana sa sportskim, atletskim vajbom i urbanim edgy duhom brenda. Izraz individualnosti i igra polova.

1p ck 4315

Kontrasti su i ovog puta naglašeni. Denim je prelomljen i iscepan, ispran i tretiran grubim kamenim površinama, oplemenjen suptilnim kontrastima boje cementa i sive ili svetlo plave i krede. Ključni elementi programa su ergonomski detalji sa prerađenim minimalnim, pojednostavljenim šavovima i integrisanim džepovima. Kombinacije su provokativne – atletska mrežica, metalizirana polu-transparentna dukserica, sa teksas i pamučnim košuljama. Paleta, upotpunjena sa izbledelom crnom, sačinjena je i od plave, bledo sive, bojom cementa i belom, i ima neočekivane metalik Rose Gold elemente.

2p ck 4315

Ključni komadi za dame obuhvataju metaliziranu najlon bomber jaknu uz crni atletski pamučni top i blajhani boyfriend jeans sa visokim strukom koji provokativno otkrivaju malo kože. Teksas boyfriend jakna od crnog ispranog denima u paru sa sivom, polutransparetnom duksericom sa kapuljačom u kombinaciji sa kratkom belom kožnom suknjom, razigrani su i beskompromisni modeli koji su must have ove sezone. Za muškarce izdvajamo slim i straight traperasti jeans sa efektom iznošenog denima u paru sa neobaveznom kratkom jaknom. Iconic Calvin Klein logo modeli su ove sezone poprimili novi svežiji izgled.

3p ck 4315

Calvin Klein Jeans Accessories

Sportom inspirisan aksesoar sadrži od torbi za teretanu do rančeva od meš platna i isprane kože. Unisex papuče i patike kao i sandale sa drvenom platformom za nju, stlizovane su sa crno-belim čarapama i upotpunjuju urbanu spotrsku priču.

4p ck 4315

Calvin Klein Underwear

Ženstvena ali puna samopouzdanja! Iconic lepršava haljina, Body ili grudnjak i donji veš, prerađeni uz obilje izvezenih i crnih čipkanih detalja, senzualno upareni sa kožom i teksasom. Za muškarce, nova mesh Air FX pojačava atletski vibe sezone, dok najnoviji bold logotip program, vas izdvaja od ostalih. Dostupan je u pamučnim i mikrofiber verzijama.

Kolekciju proleće/leto 2015. brenda CALVIN KLEIN možete kupiti u multibrand prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Podeli

Scroll to Top