Olivia Palermo i Johannes Huebl u novoj kampanji brenda La Mer

Oni su najstilizovaniji bračni par na svetu čije zajedničke fotografije volimo da vidimo svakog dana. Ali, šta se dešava kada udruženim snagama snime kampanju za najprestižniji kozmetički brend?
Olivia Palermo i Johannes Huebl zaštitna su lica nove kampanje francuske kozmetičke kuće „La Mer“ pod nazivom „Illuminating Moments“, a promovisaće proizvod „Illuminating Eye Gel“.
Snimanje je održano u jednom neboderu u Njujorku gde su se supružnici odlično zabavili tokom rada, a modna ikona je otkrila da uživa u zajedničkoj saradnji sa suprugom.

1p opjhk 8115

 

– Mi uživamo u svim zajedničkim momentima koji su uvek zabavni. Volimo da radimo zajedno jer je tu uvek mnogo smeha. Dajemo smernice jedno drugome, ali ne u smislu da se međusobno kritikujemo već su to dobronamerne sugestije – rekla je Olivia koja je dodala da koristi kozmetiku sa potpisom „La Mer“ i istakla da su njihovi proizvodi tajna njene lepe kože:

– Volim „La Mer“ kozmetiku jer sadrži sastojke iz mora koji su fantastični. Uveče koristim „Creme de la Mer“ dok za dan biram serum koji je nešto laganiji. Osim toga, vodim računa i o ishrani jer smatram da namernice koje unosimo u organizam takođe jako utiču na izgled naše kože – istakla je poznata brineta.

2p opjh 8115

Podeli

Scroll to Top