Olivia Palermo otkrila je svoje omiljene kozmetičke proizvode

Nema sumnje da je Olivia Palermo možda i najveća ikona stila današnjice. Međutim, ova besprekorna dama ima sve veći uticaj i na kozmetičku industriju. To nas ni malo ne čudi ako imamo u vidu da je ona ima besprekornu kožu, veoma duge trepavice i uvek savršenu frizuru. Nedavno je dizanirala mini kolekciju za nokte britanskog brenda Ciaté, a nakon velikog interesovanja za proizvode sa njenim potpisom kozmetička kuća je odlučila da proširi saradnju sa blogerkom koja će ubuduće dizajnirati i druge beauty i make-up proizvode.
– Šminka je zaista najvažniji modni asesoar. Najviše volim mat podlogu u kombinaciji sa nešto svetlucavim konturama, nude usne i smokey eyes – tvrdi Olivia.
Ona je otkrila i kako se neguje i zahvaljujući kojim proizvodima ima savršen ten.
– Koristim Dr. Dennis Gross tonik za čišćenje lica i SK-II masku za lice kao i hidratantnu kremu La Mer. Volim i da kožu svog tela negujem proizvodima te francuske kozmetičke kuće. Kada imam priliku posećujem dermatološku kliniku Fere & Hasti u Londonu.
Palermo je otkrila i da dobrom izgledu kože može zahvaliti i na tome što ima zdrave navike. Pije mnogo vode, sklanja se od sunca i jede mnoge bobičaste proizvode jer su oni odličnu antioksidanti.
Kao devojka koja se može pohvaliti izuzetnim trepavicama, ona tvrdi da ima tri omiljene maskare zahvaljujući kojima je njen pogled uvek dramatičan – Charlotte Tilbury, Ciaté Triple Shot i DiorShow.
Svoje omiljene make-up proizvode u nijansama koje voli, Olivia već uveliko priprema u saradnji sa kompanijom Ciaté, a prve rezultate njihove nove saradnje imaćemo priliku da vidimo na jesen.

Podeli

Scroll to Top