Olivia Wilde otkriva: Deset beauty lekcija kojih se uvek pridržavam

Kada pomislimo na glumicu Oliviu Wilde, nekoliko asocijacija nam padaju na pamet – lepa, aktivna i mudra. Zato nas i ne čudi što pored uloga u filsmovima i serijama, sve češće dobija i modne angžmane. Nakon što je, početkom godine, bila zaštitno lice luksuzne H&M linije Conscious Exclusive, junakinja serije Dr. House nastavlja saradnju sa Avonom. Olivia je novo zaštitno lice parfema Avon’s Today, Tomorrow, Always, Amour, a tim povodom otkrila je 10 beauty pravila kojih se uvek pridržava.

#1 Volim parfeme koji su kreirani sa idejom

– Trenutno je moj omiljeni parfem Avon’s Today, Tomorrow, Always, Amour, a dopada mi se što je osmišljen da slavi ljubav između dvoje ljudi, što je jako lepa stvar. Parfem sadrži mirise sandalovine, jasmina, narandže…

#2 Nikada ne preterujem sa nanošenjem parfemima

– Nikada ne treba stavljati previše parfema. Prvi parfem koji sam koristila bio je White Musk od The Body Shop-a. Nosila sam ga tako da su svi znali da sam boravila u nekoj prostoriji. Možda sam malo preterivala, ali sam naučila lekciju.

#3 Štitim svoju kožu

– Najvažnije kožu dobro hidrirati. Volim Dr. Hauschka dnevnu kremu za lice, kao i Kate Somerville losion za čišćenje.

#4 Želim da ostarim graciozno

– Smatram da žene trebaju da prihvate svoje godine. Važno je biti negovan, koristiti preparate koje odgovaraju vašim godinama, ali i obavezno dovoljno spavati i konzumirati mnogo vode.

#5 Učim na greškama

– Najveću grešku sam napravila kada sam jako mlada u ime lepote obrijala svoje obrve. kada su kasnije konačno porasle, dobro sam se brinula o njima. Mislim da obrve jako utiču na izgled našeg lica.

#6 Igrajte se make-upom

– Smatram da mi ajlajner jako lepo stoji tako da ga često nanosim. On čini moje oči mačkastim, a to mi se dopada. često ga nanosim, a kada sam u žurbi, oči naglasim svojom omiljenom Revlon maskarom.

#7 Rado primenjujem trikove

– Jedan od poslednjih trikova koje sam naučila je da nanesem lak za kosu na četkicu za zube, a zatim njome pripitomim male dlačice na razdeljku kose.

#8 Vežbam iz zadovoljstva

– Moj fitness filozofija glasi da vežbam zato što se osećam dobro, a ne zato što moram. Treninzi ne utiču samo na naše telo već i na naš um koji postaje bistriji. Prijaju mi različite vrste rekreacije od spin treninga do joge i pilatesa.

#9 Uvek odvajam vreme za sebe

– Od kada sam postala majka, imam mnogo manje vremena koje posvećujem sebi, ali sam zato naučila da svaki slobodan trenutak iskoristim pametno. I ne odričem se zbog deteta svojih rituala.

# 10 Volim da radim sa stručnjacima

– Za posebne prilike angažujem make-up stručnjake. Najviše volim da radim sa Anjelicom Huston! Kada bih mogla, angažovala bih je da me svakodnevno šminka.

Podeli

Scroll to Top