Olivia Wilde zaštitno lice kolekcije H&M Conscious Exclusive

Glumica i manekenka Olivia Wilde završava 2014. godinu u velikom stilu. Nakon što je postala ambasador beauty brenda „Revlon“, a zatim i udružila svoje snage sa kompanijom „Birchbox“ kako bi dizajnirala specijalnu liniju kutija za poklone, ona je postala i zaštitno lice H&M kolekcije „Conscious Exclusive 2015“.
Izbor poznate svetske kompanije za proizvodnju odeće bio je logičan jer ko bi bolje promovisao eko-friendly liniju koja podstiče održivi razvoj nego tridesetogodišnja lepotica koja se ističe i u društveno korisnom radu koji za cilj ima zaštitu životne okoline.

2p owhm 121314

– Održivost je jedna od mojih najvećih strasti. Ponosna sam što sam lice „H&M Conscious Exclusive“ kolekcije koja pokazuje da lepota i održivost idu zajedno – rekla je Olivija.
Liniju koju ona promoviše čine uglavnom haljine inspirisane afričkim, azijskim i indijskom kulturom, a stvari su izrađene od materijala poput organske svile, recikliranog poliestera ili veštačke kože. U prodaji će se naći na proleće sledeće godine i biće dostupna u dve stotine radnji širom sveta, ali i putem online-a. Ukoliko ste spremni za shopping znajte da ćete biti u istom timu kao i mnoge celebrity ličnosti, poput Sophie Bush i Ginnifer Goodwin, koje su već istakle da će u svom ormaru sigurno imati mnoge stvari sa potpisom „H&M Conscious Exclusive“.

Podeli

Scroll to Top