Omiljene naočare za sunce it devojaka dobile su novo ruho

Ako bi trebalo da zvanično proglasimo naočare za sunce koje su obeležile 2015. godinu, to bi svakako bile Dior So Real. Pop zvezde, holivudske glumice, top modeli, modne blogerke, urednice modnih časopisa i druge žene od stila rado su nosile ovaj model u najrazličitijim prilikama. Anna Dello Russo, Kendall Jenner, Rihanna, Lupita Nyong’o, Olivia Palermo, Lena Perminova, samo su neke od žena koje su rado nosile ovaj komad. Upečatljiv oblik koji odgovara svim vrstama lica bio je ključ uspeha, jedinstven dizajn svakoj odevnoj kombinaciji daje instant cool efekat.
Čuvena francuska modna kuča je zato za zimu 2015 pripremila model Dior Apstract čiji se dizajn oslanja na Dior So Real, ali više futurističkog izgleda od svog prethodnika. Snažan oblik sa okvirom animal printa koji dolazi u kontrasti sa metalik staklima predstavlja savršen kontrast između toplih i ledenih boja. Stakla su izuzetno tanka i pružaju stoprocentnu UV zaštitu.
Brend polaže nadu da će ovaj model dostići bar istu slavu kao i prošli, mada se svi nadaju da će uspeti i da prevaziđe čuveni Dior So Real.

1p dn 30715

Podeli

Scroll to Top