Omiljeni komad Kate Moss s početka milenijuma vraća se u velikom stilu

Ukoliko bi ugrubo trebalo da opišemo modne trendove na početku 2022. godine rekli bismo da su se superorno izdvojila tri trenda. Prvi je svakako povratak jarkih i pastelnih boja i razigranih priteva, u drugoj kategoriji izdvojili su se klasični komadi s modernih pomakom, poput košulja u vibrantnim nijansama, oversized silueta ili wide-leg pantalona, ali najdominantnije mesto zauzeli su Y2K trendovi, kojih poslednjih nedelja ne možemo da se zasitimo. Zato nas i ne čudi što se kao jedan od najpoželjnijih komada za proleće izdvojio prsluk inspirisan muškom modom, kakav su na početku novog milenijuma obožavale Kate Moss, Sienne Miller i Gwyneth Paltrow.

Ovaj komad našao se u ormarima mnogih influenserki još prošle godine, ali je tek sada postao must have komad koji nose sve devojke koje prate modu. Upravo zahvaljujući modnim insajderkama poslednjih nedelja smo se uverili koliko je ovaj model prsluka atraktivan i efektan te na koje sve načine možemo da ga stilizujemo. Dok će za vreme proleća odlično izgledati ispod blejzera, jakne ili trenč mantila, s dolaskom toplijih dana možete ga nositi preko majice, ali i umesto nje. Tada ćemo prsluk nositi u kombinaciji s farmerkama, šortsevima ili mini suknjama, a u ponudi su i koordinntni setovi sa ovim komadom za idealan smart casual outfit.

Kada govorimo o aktuelnoj ponudi ovih komada, moramo priznati da je mnogo veći izbor u kolekcijama dizajnerskih brendova, a posebno je popularan model brenda The Frankie Shop koji često gledamo na Instagramu. Međutim, iako ne raspolažete dovoljno velikim budžetom da biste mogli da priuštite dizajnerski prsluk, u high steet ponudi možete pronaći odlične alternative.

MASSIMO DUTTI,
cena: 8.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 8.990 din.
SAINT LAURENT,
mytheresa.com
COSTARELLOS,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @jen_wonders
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top