Ona to radi drugačije: Nekonvencionalni stil Vanje Pantin

Ona je trendy, chic, urbana i originalna. Jedna od naših najuspešnijih stilistkinja Vanja Pantin istovremeno je i jedna od najlepše obučenih devojaka u Beogradu. Kada se pre nekoliko godina pojavila na modnoj sceni, atraktivna stilistkinja unela je dah svetskih metropola na domaće tržište. Njeno umeće imali smo priliku da gledamo u časopisima kao što su „Hello!“ i „Svet & Style“, u televizijskim show programima kao što je „X Factor“, zadužena je za styling mnogih javnih ličnosti, a u emisiji „Bulevar“ redovno daje korisne savete.
Hrabrost da se poigrava sa stilovima i eksperimentiše na sebi svojstven način izdvojila ju je od ostalih koleginica, a u skladu sa svojim neopterećenim pristupom modi, njeni stylinzi su uvek nesvakidašnji i originalni.
Ležerne i smele kombinacije odlika su i Vanjinog ličnog stila. Pošto je od tinejdžerskih dana inspiriše r’n’b i hip-hop muzika, mnogo puta ćete je videti sa kačketom, u patikama i pocepanim farmerkama. A potom će sa podjednakom lakoćom poneti i boho haljinu ili elegantnu toaletu. Svaki njen outfit prepoznatljiv je po ličnom pečatu koji uspešno ostavlja, a nekonvencionalne odevne kombinacije ume da ponese poput najbolje odevenih Britanki – Kate Moss i Siene Miller.
Kao i svaka devojka koja uživa u modi ne ograničava se stilovima, bojama ili brendovima. Svejedno je da li bira casual garderobu ili večernju tolaetu, svaki njen styling vredan je divljenja.

6p c 24715

2p vp 26715

3p vp 26715

4p vp 26715

5p vp 26715

6p vp 26715

7p vp 26715

8p vp 26715

9p vp 26715

Foto: Instagram/vanjapantin, vanjapantinstyle

Podeli

Scroll to Top