Ona zna: Žana Poliakov promovisala poslednji nastavak trilogije o zbunjenosti

Neke knjige su jednostavno bolje od seksa – kaže Žana Poliakov, umetnica, spisateljica, internet pionirka i kako sama voli da kaže osvedočena Drama Quen. Omiljena domaća književnica i kolumistkinja u romantičnoj atmosferi cafea Martaan na Dorćolu promovisala je svoju novu knjigu Ona zna. Nakon bestselera Lovemarks ili još jedna knjiga o zbunjenosti, zatim I`m Love, na police knjižara Vulkan stigla je i treća knjiga iz omiljene trilogije mnogih savremenih pripadnica nežnijeg pola.

3p

-Oni koji misle da sve znaju, obično ne znaju ništa. Ova knjiga nema konačne odgovore za sve, ali za neke od vas sigurno ima. Ako sam vas dozvala sa neke police – setićete se. Mi se obično prepoznajemo kad se sretnemo, bilo uživo, online ili u knjižari. Nije ova knjiga u vašim rukama slučajno. Nije ovo iskustvo tek tako došlo do vas. Mi se već dugo znamo. Mi smo ti koji su čekali. Nauka zna da se nešto događa, vi znate da se nešto događa, svi mi znamo da se nešto događa. Ovo je spektakularno završno poglavlje sage o zbunjenosti – tvrdi autorka, ispod čijeg naslova najnovijeg romana piše: Zbunjenost koja to više nije.

5p

U publici u cafeu Martaan dominantne gošće su bile dame, one koje se ne plaše da žive u današnjici, koje hrabro donose odluke i spremne su da za njih nose konsekvence. One su imale mnoga zanimljiva pitanja za autorku, a da bi druženje bilo potpuno uživale su i u organskoj i sirovoj čokoladnoj torti u skladu sa zdravim načinom života koji Žana već godinama promoviše.

Kvalitet knjige Ona zna je neosporan, a uz prepoznatljiv i šarmantan stil pisanja autorke čitanje ovog štiva postaje najslađa avantura. Nakon samo nekoliko dana, poslednji nastavak poznate trilogije našao se na sedmom mestu po prodaji kod nas.

4p

 

Podeli

Scroll to Top