Opium Black: Novi član porodice čuvenih YSL parfema

Parfem Opium, klasik modne kuće Yves Saint Laurent pojavio se na tržištu davne je 1977. godine. Kada je ova snažna mirisna nota nastajala njeni kreatori su imali na umu veoma specifičan tip žene: elegantnu, chic, inteligentnu i očaravajuće lepu pripadnicu sofisticiranih društvenih krugova, koja ostavlja trag u životu svih koji su je upoznali.
Danas, Yves Saint Laurent lansira novi parfem Opium Black koji će se pridružiti porodici Opium parfema. Jer, žena današnjice još uvek s istom dečačkom nonšalantnošću upoznaje i preispituje samu sebe. Ona je dramatična i nemirnog duha, predstavlja složenu kombinaciju svetlosti i tame, ženstvene senzualnosti, razigranosti i ozbiljnosti. Impulsivna je i uvek u pokretu, a najbolje se snalazi u ritmu urbanog života koji je u skladu sa njenom spontanošću.

1p ob 25115

Zbog toga se kao zaštitno lice nametnula britanska manekenka Edie Campbell, poznata kao Twiggy svoje generacije. Ova crnokosa ljepotica savršeno je otelotvorila duh Black Opium žene –  mistične, snažne, neuhvatljive, koketne i poželjne.
Opium Black sačinjen je od gorkih akorda zrna kafe spojenih sa ženstvenim notama belih cvetova jasmina i narandžinog cveta. Dubinu i senzualnost parfemu donose note zavodljive vanile, drvenaste note cedrovine i pačulija. Ovi sastojci, naizgled nespojivi, u potpunosti oslikavaju dva lica savremenih dama. One su poput parfema magnetične, vatrene i upečatljive poput gradskih svetala u kontrastu s noćnim nebom, a istovremeno blistve i nežne poput dijamanta.

2p ob 25115

Podeli

Scroll to Top