Ormar koji nas najviše zanima: Pogledajte garderober Jessice Albe

Koji su omiljeni asesoari atraktivne glumice? Čije modele torbi najviše voli i kako je izgradila sopstveni stil? Samo su neka od pitanja koje bismo rado postavili Jessici Albi.
Atraktivnu lepoticu odavno nije potrebno predstavljati jer je već tokom tinejdžerskih dana osvojila čitav svet svojim ljupkim izgledom i glumačkim talentom. U tridesetim godinama okrenula se privatnom biznisu i pokrenula kompaniju The Honest Company koja beleži nezapamćene uspehe. Ali, mežu ženama je postala popularna prvenstveno zbog svog jedinstvenog i besprekornog stla odevanja.
Zahaljujući američkom magazinu The Coveteur imamo priliku da zavirimo u ormar ove stylish dame na njenom prostranom imanju na Beverli Hilsu. Tom prilikom smo saznali da Jessica ima najviše cipela, zatim kaiševa, kardigana, šortseva.
– Ko ne voli cipele? Za mene je nemoguće da odvojim jedan par i kažem da mi je omiljen. Kad bi moja obuća mogla da priča, rekla bi vam koliko volim da je nosim iznova i iznova – rekla je Jessica.
Ona je otkrila i da najviše voli torbe sa potpisom Chanela, ali i da je kao mlada devojka imala mnoge modne promašaje.
– Jednom prilikom sam obukla haljinu naopako, jer nisam znala kako se nosi – bila je iskrena Alba.
Da bi savladala stroga modna pravila i izgradila sopstveni stil priznaje da je uložila mnogo truda, a naglasila je i da njena starija ćerka Honor izuzetno voli modi.


Foto: thecoveteur.com

Podeli

Scroll to Top