Osam komada donjeg veša koji su potrebni u svakom ženskom ormaru

Statistički podaci govore da prosečna žena isti grudnjak nosi do pet dana u nizu, a iako većina kupovinu veša smatra jednim od najzabavnijih disciplina kad je reč o shoppingu, najčešće radije troše novac na garderobu. Njihovi izgovori uglavnom glase: preskupo je, zašto ulagati u nešto što služi samo da se skine, moj partner to ne primećuje… Ipak, to malo parče čipke i satena u trenutku može učiniti da se osećamo moćno i luksuzno, jer svaka žena zna da se početak dobrog outfita krije u pravom odabiru donjeg veša. Da biste imali rublje za svaku priliku, a da ne morate da potrošite pozamašnu svotu novca, dovoljno je da kupite nekoliko različitih komada koji će odgovoriti na svaku vašu potrebu, bez obzira da li je reč o dnevnom ili večernjem stajlingu, i da li želite da izgledate elegantno, ležerno ili ste pošli na trening.

25 ves

@leoniehanne

Industrija veša poslednjih godina ponudila je nebrojeno mnogo rešenja za svačiji ukus i potrebe. I mada je neosporno da potrebe najčešće zavise od stila života i tipa građe, postoje oni basic modeli koji bi trebalo da se nađu u svakom ženskom garderoberu. U nastavku je naša lista.

UDOBAN GRUDNJAK ZA SVAKI DAN

1 ves

@leniehanne

Ovde pre svega mislimo na brushalter koji će odgovarati vašem tipu građe i obimu grudi i koji će vam biti dovoljno udoban da u njemu možete da provedete čitav dan, a da se osećate kao da nemate ništa na sebi. (Da, i to je moguće.) Pronađite svoj savršen model i nosite ga na poslu, tokom izleta, dok putujete…

ZARA,
cena: 2.590 din.

H&M,
cena: 1.199 din.

VEŠ KOJI OBLIKUJE TELO

4 ves

@heiststudios

Bilo da to otvoreno priznajemo ili ne, svi volimo da u nekim situacijama izgledamo malo mršavije, da nam je struk tanji, a zadljica podignuta. Srećnom, danas postoje modeli donjeg veša koji mogu da odgovore na sve naše zahteve i uvek je dobro imati ovakav komad, ali nemojte ga nositi prečesto, jer to nije preporučljivo. Mada je jedino pravo rešenje da radimo na tome da izvučemo maksimum iz svog tela, uvek postoje oni dani u mesecu kad nas muči nadutost, a po pravilu baš tada moramo na važan sastanak ili proslavu.

5 women secret

WOMEN`SECRET,
cena na upit

H&M,
cena: 2.199 din.

PUSH-UP BRUSHALTER

7 ves

@francescasaffari

Svejedno u kom je životnom dobu ili koliki joj je obim, svaka žena voli da su joj grudi malo više podignute, a poprsje malo veće. Zato je push-up brushalter poslednjih godina deo gotovo svakog ženskog ormara i mi to potpuno razumemo.

INTIMISSIMI,
cena na upit

CALVIN KLEIN,
cena: 6.000 din.

BODI

10 ves

@asos_lotte

Ne postoji komad donjeg veša u kom ćete se osećati seksepilnije nego u čipkanom, svilenom ili satenskom bodiju i zbog toga svaka žena zaslužuje ovaj komad. Jako će vam dobro stajati ispod blejzera kad idete na večeru ili u klub, a slobodno ga obucite i ispod džempera kad želite da se osećate posebno. Deluje, verujte nam.

DORA LARSEN,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 1.590 din.

LEŽERNI SET

13 ves

@tamara

Činjenica je da većina nas kupuje donji veš zbog suprotnog pola, koji uglavnom voli čipku, saten i crnu boju, ali nekad bi trebalo da odstupimo od ovog pravila i da priuštmo sebi ležeran set po soptvenom ukusu koji će nam biti dovoljno udoban da u njemu možemo da provedemo čitav dan i da se istovremeno lepo osećamo. Kakav god da je vaš ukus, ne možete da pogrešite. I bićete iznenađeni što ćete baš u ovakvim setovima vašim muškarcima biti najprivlačniji.

H&M,
Grudnjak: 2.199 din.
Gaćice: 1.199 din.

WOMEN`SECRET,
cena na upit

SPORTSKI GRUDNJAK

16 ves

@ladyaddict

Bez obzira na to da li redovno vežbate, sportski grudnjak vam je neophodan. A možda vas baš ovaj komadić garderobe motiviše da počnete da se aktivirate. Ako to i ne učini, prijaće vam da imate ovakav grudnjak za situacije kad idete na duga putovanja, u duge šetnje gradom, a pravi je izbor i za odlazak na piknik ili kad ne želite da imate na sebi ništa što vas sputava.

H&M,
cena: 1.999 din.

CALVIN KLEIN,
cena: 4.193 din.

SET ZA SPECIJALNE PRILIKE

19 ves

@orionvanessa

Svaki outfit za važan događaj ili proslavu nepotpun je bez odgovarajućeg donjeg veša. Kad želimo da se osećamo seksepilno i samopouzdano potreban nam je taj komad čipke i satena. A svi znamo da specijalna prilika ne mora biti samo odlazak u popularni restoran, već i sastanak s dečkom, a devojke koje su u dugoj vezi ili u braku ponekad će želeti da iznenade svoje partnere.

INTIMISSIMI,
cena na upit

WOMEN`SECRET,
cena na upit

GRUDNJAK S MOBILNIM BRATELAMA

22 ves

@orionvanessa

U ovom slučaju ne treba mnogo priče jer je već i pticama na grani jasno da je grudnjak s bratelama koje mogu da se skinu neophodan u svakom ženskom ormaru. Sve te haljine i bluze s otvorenim ramenima mnogo bolje stoje kad imamo brushalter.

H&M,
cena: 2.199 din.

WOMEN`SECRET,
cena na upit

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @orionvanessa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top