Osam novih maskara o kojima svi pričaju

Maskara je jedan od basic makeup proizvoda bez kog malo koja žena može da zamisli svoj život. Uglavnom počinjemo da ih koristimo već u tinejdžerskim danima i zauvek ostaju sastavni deo naših kozmetičkih nesesera. Nanose se svakodnevno, čak i u prilikama kada nemamo vremena da se našminkamo. Najnove tehnologije omogućile su nam da danas imamo odlične maskare koje poseduju jak intezitet boje, ne lepe trepavice, ne razmazuju se, a pored toga stvaraju iluziju mnogo dužih trepavica. Makeup artisti se slažu da je za pun efekat maskare najvažnije mnogo važnije da je nova nego da je sa potpisom nekog od high end brendova. Nema velike razlike između prisrupačnih i skupih maskara. Najvažnije je da redovno menjate ovaj makeup proizvod. Svaka nova sezona sa sobom nosi i nove maskare, a ovog proleća na policama domaćih drogerijskih lanaca našlo se 8 novih maskara koje vam ovom prilikom predstavljamo.

MAYBELLINE NEW YORK PUSHUP ANGEL

3m 25317

Ovo je maskara za postizanje push up efekta trepavica. Dugi češljići razdvajaju i šire trepavice, a kratki ih podižu i naglašavaju. Ovakva četkica čini da trepavice izgledaju poput krila.
Cena: 889 RSD

DEBORAH DREAM LOOK EXTRA BLACK

2mm 25317

Nova Dream Look maskara je formulisana sa trouglastim najlonskim vlaknima koja prijanjaju za svaku trepavicu i ima trostruko spektakularan efekat: guste, duge i predivno uvijene trepavice. Zahvaljujući vlaknima koja deluju u kombinaciji sa mikro česticama najlona, ova maskara pruža trepavicama volumen, dužinu i lep uvijen izgled bez grudvica i slepljivanja, bez obzira da li se maskara nanosi u više slojeva tokom dana. Mešavina jedinstvenih sastojaka omogućava fenomenalnu definiciju, intenzivnu boju i trenutni volumen.
Cena: 1.159 RSD

MAX FACTOR 2000 CALORIE CURL ADDICT

1m 25317

Formula Max Factor 2000 Calorie Curl Addic maskare sadrži idealnu količinu voskova koji istovremeno olakšavaju uklanjanje maskare i maksimalno fiksiraju uvijeni oblik trepavica. Sa visokim procentom čvrstih materija (manje vlažna formulacija), formula omogućava nanošenje više slojeva i povećanje volumena, ali se brzo suši i maksimalno fiksira trepavice. Zakrivljena četkica počinje svoju čaroliju pri korenu trepavica, stvarajući savršeno uvijen oblik do samih vrhova. Formula povećava volumen i potamnjuje trepavice, ali ih ne opterećuje, tako da uvijen oblik ostaje savršeno fiksiran.
Cena: 1.429 RSD

RIMMEL SCANDALEYES RELOADED EXTREME BLACK

4m 25317

Ova maskara kombinuje naizgled nemoguć karakteristike – ekstremna dugotrajnost i lako uklanjanje. Unapređena formula daje i izuzetan volumen i izgled bez grudvica koji traje 24h. Ne razmazuje se, a lako se skida toplom vodom. Nova gusta četkica doseže do svih trepavica dajući im volumen od jednog do drugog ugla oka.
Cena: 795 RSD

LÓREAL PARIS SUPERSTAR XFIBER BLACK

5m 25317

Nova maskara iz kozmetičke kuće L’oreal namenjena je intenzivno nanošenje formule u dva koraka. Zahvaljujući tome postižu se ekstremna duzina i volumen trepavica. Odlična je za sve koji žele da postignu dramatičan efekat veštačkih trepavica.
Cena: 1.099 RSD

ESSENCE VOLUME STYLIST 18H CURL & HOLD / ESSENCE VOLUME STYLIST 18H LASH EXTENSION / ESSENCE LASH PRINCESS SCULPTED VOLUME

6m 25317

Iz kozmetičke kuće Essence ovog proleća stižu čak 3 nove maskare: Volume Stylist 18h Curl & Hold, Volume Stylist 18h Lash Extension i Lash Princess Sculpted Volume.
Cena: 409 RSD
Volume Stylist 18h Curl & Hold maskara ima kremastu crnu strukturu sa mikro-stilizirajućim voskom te obezbeđuje trepavicama dogotrajni volumen i neverovatnu uvijenost.
Volume Stylist 18h Lash Extension ima dijamantski oblik četkice koja sadrži vlakna za izduživanje i pruža efekat dužih i punijih trepavica.
Cena: 409 RSD
Lash Princess Sculpted Volume pruža dramatičan volumen i definisane trepavice. Ima specijalno zakrivljenu četkicu koja oblikuje svaku trepavicu pojedinačno.
Cena: 409 RSD

Naslovna fotografija: @maxfactor@rimmellondonarabia

Podeli

Scroll to Top