Osam proverenih korektora koji se neće zavući u bore i fine linije na koži

Ono što je u svetu čarobnjaka magični štapić, to je u svetu make-upa korektor. Reč je o jednom od retkih proizvoda bez kog ne mogu ni profesionalni šminkeri, ni devojke koje vole najminimalniji make-up. Mnoge žene čak naglašavaju da bi radije iz kuće izašle bez maskare ili ruža nego bez korektora. Jer dobar korektor može sakriti umor, izbrisati tamne podočnjake nakon neprospavane noći i pružiti iluziju besprekornog tena. Međutim, i ova priča ima drugu stranu medalje, a to je činjenica da korektor neogovarajuće formule još više naglašava bore i kese ispod očiju. S obzirom na to da je okoloočno područje najnežniji deo lica, te se tu stvaraju prve bore već u dvadesetim godinama, cilj svake devojke je da sakrije ove nepravilnosti kako bi izgledala sveže i odmorno. Mada sa laganim teksturama najčešće ne dolazi do ovog problema, njihov osnovni nedostatak je u tome što nemaju dovoljnu prekrivnu moć. Zbog toga gotovo da ne postoji beauty brend koji poslednjih godina nije radio na tome da razvije formulu koja će biti dovoljno snažna da prekrije sve nesavršenosti, a da se ne zavlači u bore i sitne linije. Neki su u tome uspeli više, neki manje, a mi vam ovog puta predstavljamo nekoliko korektora za svaki budžet sa kojima ne možete da pogrešite.

1k 15220

Huda Beauty Overachiever Concealer

Brend Huda Beauty poznat je po tome što u svom asortimanu ima snažne formule, pa je tako i ovaj korektor izuzetno pigmentisan i ima jaku prekrivnu moć. Ako tragate za proizvodom koji će vam u trenutku posvetleti podočnjake i izbrisati tamne krugove oko očiju, ovo je prava stvar za vas. Savet za kraj: najbolje je kada se koristi u paru sa seting puderom.

2k 15220

Nars Soft Matte Concealer

Formula neverovatne teksture jedna je od omiljenih među šminkerima jer ostavlja mat finiš, prekriva nesavršenosti, a ne taloži se u tanke linije na koži. Osim toga, reč o negujućem proizvodu koji sadrži moćne antioksidante i štiti kožu od slobodnih radikala.

3k 15220

Laura Mercier Secret Concealer

Ako volite make-up koji ima negujuća svojstva, ovaj korektor je upravo to. Deluje na kožu poput antirid kreme, ali je izuzetno bogat pigmentima i prekriva sve nesavršenosti.

4k 15220

Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Dual Tip Concealer

Ne dozvolite da vas prevari lagana formula ovog korektora, jer se radi o moćnom proizvodu koji u trenutku pružiti blur efekat. Preparat se ne zavlači u bore, a formula je izdržljiva čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

5k 15220

Max Factor Radiant Life Concealer

Još jedna lagana, a moćna tekstura sa glow finišem pruža efekat sveže i zdrave kože. Korektor, takođe, ima negujuća svojstva jer je formula bogata vitaminima.

6k 15220

Benefit Boi-ing Industrial Strength Concealer

Ovaj korektor odličan je za sve kojima je potrebana postojana formula koja će se zadržati od jutra do večeri. Izuzetno je lak za aplikaciju što je još jedna njegova prednost i jako je pogodan za žene koje provode mnogo vremena na poslu, jer ko želi da tokom radnog dana razmišlja o popravljanju šminke?

7k 15220

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer

Kultni proizvod kuće Maybelline ima na hiljade fanova širom sveta zahvaljujući pristupačnoj ceni i izuzetnoj teksturi. Reč je o korektoru koji prekriva sve nesavršenosti, postojan je i ne zavlači se u bore.

8k 15220

L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer

I ovaj korektor ima veliki broj fanova, naročito na Instagramu, jer pruža mat finiš i izuzetno je zahvalan za aplikaciju.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @ladyaddict
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top