Otkrivamo vam kako izgleda najskuplji manikir na svetu

Ukoliko imate 25.000 dolara viška možete ih potrošiti na luksuzni automobil, otići na put oko sveta ili jednostavno uraditi manikir u najluksuznijem salonu u Los Anđelesu. Da, dobro ste pročitali. Upravo toliko košta najluksuzniji manikir na svetu.
Salon Images Luxury Nail Lounge nudi nekoliko različitih paketa, a najskuplji među njima zove se „Glitz and Glamicure“. Menadžer salona Tony Nguyen tvrdi da su ovi tretmani osmišljeni zbog klijenata koji žele luksuznije usluge od onih koje mogu da dobiju na drugim mestima.
Salon je otvoren prošle godine i proslavio se tretmanima sa dijantima koji su mogli da se dobiju po ceni od 500 do 600 dolara, a onda su odlučili da prošire svoje usluge. Tako sada postoje tri glavna paketa.

1p mn 17615

Ukoliko u svoje nokte želite da uložite između 500 i 2.500 dolara dobićete „Haute Couture manikir“ koji uključuje pranje ruku mineralnom kupkom, masažu, poliranje noktiju i manikir sa različitim ukrasima na noktima na kojima se nalazi do dvadeset sitnih dijamanata.
Ako ste spremni da potrošite između 2.500 i 10.000 dolara dobićete „Gold Rush manikir“. On uključuje sve usluge iz prethodnog paketa, ali se tretman radi u psoebnoj privatnoj sobi. Osim toga, koriste se Gold Rush brend lakova koji se proizvode samo u dva primeraka, a njihova cena iznosi i do 100.000 dolara zbog dijamantima optočene boce. Pored toga, lak sadrži i dvadesetčetvorokaratno zlato. Salon će vas častiti posebnim tretmanom lica i ekstenzijom trepavica, a za vreme tretmana pićete šampanjac na račun kuće.

2p mn 17615

Za one sa najdubljim džepom koji žele tretman po ceni od 10.000 do 25.000 dolara osmišljen je „Glitz and Glamicure“ paket. Zbog njih se salon zatvara, dobijaju sve usluge iz prethodnog „Gold Rush“ paketa, ali i ličnog draguljara koji će im pomoći da izaberu odgovarajuće dijamante za svoje nokte. Pored svega navedenog, dobiće i besplatnu uslugu frizera i šminkera.
Menadžer Tony Nguyen tvrdi da je već nekoliko klijenata isprobalo ovu uslugu, ali da ne želi da otkriva njihova imena.

Podeli

Scroll to Top