Otkrivamo zašto Kendall Jenner i Cara Delevingne nisu deo „Victoria`s Secret“ šoua

Kada su pre nedelju dana objavljena imena modela koji će ove godine prošetati pistom na reviji brenda „Victoria`s Secret“, najveće iznenađeje bilo je što se na listi nisu našle Kendall Jenner i Cara Delevingne. Za devetnaestogodišnju pripadnicu klana Kardashian-Jenner mesecima unazad se šuška da će postati jedan od VS anđela dok je poznata Britanka već bila deo prošlog modnog šoua. Pravi razlog zašto dve najtraženije manekenke mlade generacije, a uz to i dobre prijateljice, neće biti deo promocije ovog brenda koja se održava u Londonu, jeste Karl Lagerfeld.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Modni mag je istog datuma, tačnije 2. decembra, zakazao reviju „Chanel Metiers d’Art“ koja se prema mišljenju Kendall i Care ne propušta. Premijerno prikazivanje luksuzne kolekcije sa njegovim potpisom će zasigurno biti malo remek delo i održaće se u Salzburgu i to u luksuznom hotelu “Schloss Leopoldskronu” strarom gotovo četiri veka. Barokna palata, spada u najvrednija arhitektonska blaga Austrije i bila je zaplenjena od strane nacista u Drugom svetskom ratu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

U vrednom istorijskom zdanju, umetnički direktor kuće „Chanel“ prikazaće nove komade garderobe među kojima će biti jakne, proštepovane torbe, i prema rečima onih koji su videli kolekciju, neverovatne stvari od pletiva. Sigurni smo da će Kendall i Cara izneti ove modele na najbolji način, a ostaje da vidimo da li će veću pažnju u fashion carstvu privući šou „Victoria`s Secret“ ili „Chanel Metiers d’Art“.

Podeli

Scroll to Top