Otvoreno novo fashion carstvo u centru prestonice

Najstariji concept store u prestonici „Distante“ slavio je osamnaest godina postojanja i to na grandiozan način. Otvoreno je novo fashion carstvo u centru grada u ulici Nikole Spasića, a za VIP zvanice priređen je party magičnog formata. Na plato ispred „Distante fashion centra“ koji je specijalno za tu priliku obložen travom postavljeni su veliki odlično stilizovani stolovi za kojima su gosti uživali u odličnom programu. Voditelj ovog jedinstvenog događaja bio je miljenik žena, glumac Mikutin Milošević, a nakon dobrodošlice usledila je modna revija.

7p

Defile manekenki u odeći iz novih kolekcija najskupljih svetskih brendova kao što su „Balenciaga“, „Stella Mc Cartney“, „Rick Owens“, „Marni“, „Chloe“ i mnogi drugi, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Tačnu na „I“ stavila je glumica Katarina Radivojević koja je zatvorila reviju i izmamila velike aplauze publike.

5p

Senzibilitet i eleganciju „Distante“ ideje prepoznale su mnoge slavne ličninosti poput Ane Stanić, Aleksandre Kovač, Kristine Radenković, Meline Džinović, Ivane Kukrić, Nikoline Pišek, Minje Miletić, Nenada Marjanović koji su uživali u proslavi punoletstva.

Svečanost se, kako je veče odmicalo, pretvorila u pravu žurku uz odlične nastupe grupe „Playboy“ i DJ-a Tetkine Radosti.
Uz domaćina večeri za zvezdani sjaj ovog modnog performansa zaslužan je i organizacioni tim koji su činili Marija Tarlać, Goga Grubješić i Balša Rađenović.

9pdis

Podeli

Scroll to Top